Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Vihreät, puolue Keisari Aarnion makuun?

By | 16.10.2018
19 Comments
 • author avatar
  ceterum censeo 2 vuotta ago Vastaa

  Sinulta jäi huomaamatta vihreän yhteiskuntatieteiden tohtori Päivi Harisen tapaus. Hän kavalsi äidiltään 72 000 euroa.
  Karjalaiunen uutisoi: https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/58558-joensuun-kaupunginvaltuutettu-kavalsi-sairaan-aitinsa-rahat-tuomioksi-vuosi-vankeutta

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 2 vuotta ago Vastaa

   Kappas vaan – tämä on mennyt tutkan ohi. Poikkeuksellinen tapaus, kun yleensä näissä piireissä käydään veronmaksajan taskulla…

   • author avatar
    ceterum censeo 2 vuotta ago Vastaa

    Kyllä hän kävi veronmaksajienkin taskulla kun Suomen Akatemian myönsi dosentti Hariselle 600 000 euroa ”somalimaahanmuuttajien kansallisuuskokemuksia vertailevaan tutkimukseen”. Jostakin omituisesta syystä tämä ei saanut samaa huomiota kuin samaa suuruusluokkaa ollut Himasen projekti, jossa sentään käsiteltii kokonaan toisen suuruusluokan asioita ja mukana oli kansainvälisesti merkittäviä tutkijoita.

 • author avatar

  Taikka Elonheimo joka trokasi väkeviä viinoja laittomasti, kotoaan löytyi yli 120 litraa alkoholia

  https://www.kaleva.fi/eduskuntavaalit-2011/elonheimo-vapautettiin-putkasta-asunnossa-oli-yli-sata-litraa-vakevia/417673/

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 2 vuotta ago Vastaa

   Damn, näitähän näköjään riittää!

 • author avatar
  Jenkkikyttä 2 vuotta ago Vastaa

  Hahaha tuo pastorin keissi on kyllä erinomainen, samasta talosta on saanut hengenravintoa ja vähän muutakin jos on ollut huonolla hapella. :D Ei jumalauta, vihreistä on enää vaikea keksiä parodiaa kun kaikki on jo oikeasti tehty…

  Kaikkein oksettavinta on se aatteen palo millä nämä vihreät öykkärit tietää kaikesta kaiken ja varsinkin sen miten muiden pitäisi asiat tehdä ja miten elää kunhan heitä ei samat säännöt ja määräykset koske.

 • author avatar
  Sillälailla 2 vuotta ago Vastaa

  Niinistön toilailuista unohtui myös tämä:

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/58371-39-kmh-ylinopeutta-miksi-ville-niinisto-ei-saanut-ajokieltoa

  Koitappa ite samaa, niin ei selviä kyllä päänsilittelyllä (en suosittele, voi olla laitonta)

  Mutta vihreä kaahaa Luksuslexushybridillä, niin se nyt vaan on parempi ihminen….

  Sitten hallintoalamaisia syyllistetään yksityisautoilusta ja tarjotaan porkkanaksi polkupyörää – Irvokasta!

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 2 vuotta ago Vastaa

   Ohhoh, totta!

  • author avatar
   PG 2 vuotta ago Vastaa

   VN muiden spedeilyistä huolimatta kuinka moni saa ajokieltoa 139kmh nopeudella 100 kmh alueealla? Aika matalan kynnyksen kitinäuutinen.

   Itse en pidä tuota minään työkaluna taistella dorkia vastaan.

 • author avatar
  Seppo Takalo 2 vuotta ago Vastaa

  Lopusta puuttuu linkkki uutiseen tuosta lapsilisähuijauksesta.

 • author avatar
  Haerski 2 vuotta ago Vastaa

  Vihreät on vain toiminnaassaan siirtynyt jo noudattamaan sosialistista ideologiaansa, jossa omaisuus on yhteistä, eli sun rahat on myös mun rahoja ja lisäksi edistynyttä individualismia, jossa esim. ylinopeus on sallittua, jos ihminen itse kokee, että sillä hetkellä oli riittävän kiire. Tulevaisuudessa on pyrittävä muun muassa siihen, että pienestä yliajostakin selviää, jos pystyy esittämään perustellun syyn jonka nojalla koki tarpeelliseksi käyttäytyä liikenteessä vastuuttomasti. Kehotus uskoa uhria aina ja joka tilanteessa on jo tärkeä virstanpylväs tätä tavoitetta kohti, mutta seuraava askel on uskoa tasapuolisesti myös tekijää, jolloin hyvällä tuurilla rangaistuksista voidaan luopua kokonaan, eikä kenenkään tunteet enää vaarannu hengenvaarallisesti.

  Hienoa, että maastamme löytyy näin suoraselkäinen poliittinen ryhmittymä, joka on valmis seisomaan aatteidensa takana. Jopa vallitsevasta lainsäädännöstä huolimatta.

 • author avatar
  Vihreet sux 2 vuotta ago Vastaa

  Mul jäi auki tää saido mohamedin sossuraha juttu. Onko saido siis elellyt itse sossurahoilla kovinkin pitkään vai mistä moinen kommentti? Ja älkää nyt sitten vaan kuvitelkokaan että olisin jotenkin vihreiden puolella. Puolue jolle ilmakehän tuhoaminen tuntuu olevan tavoite ei sovi minun arvomaailmaan.

 • author avatar
  fdsjkarrekj 2 vuotta ago Vastaa

  Tilastokeskuksen mukaan noin viiden miljoonan asukkaan Suomessa tehtiin 2017 noin puoli miljoonaa rikosilmoitusta. Tähän verrattuna viisi laittomuuksista kiinni jäänyttä kuudessa vuodessa 10-15 hengen eduskuntaryhmässä (tai minkä ryhmän laittomuudet nyt uutiskynnyksen ylittävätkään) ei kuulosta paljolta, varsinkaan kun laittomuus on rikosta laajempi käsite.

  Jos aihe tarkemmin kiinnostaa, tässä epätäydellinen luettelo kansanedustajien rikollisuudesta: https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_rikoksista_tuomituista_kansanedustajista

  PB:n taso itkettää. Sinänsä olen samaa mieltä markkina- ja arvoliberalismista, mutta sivustostanne huokuu niin aggressiivinen asenne erimielisiä kohtaan, että pelkään teidän enemmän tahraavan aatteenne mainetta kuin levittävän sitä.

  • author avatar
   Maurizio 2 vuotta ago Vastaa

   Ensinnäkin, eduskuntaryhmästä vahvuuden mukaan laskettuna 1/3-1/2 on syyllistynyt laittomuuksiin ja se on mielestäsi ookoo koska muutkin?

   Toisekseen, se mikä tässä – ja vihreissä yleensä – eniten oksettaa, on tuon porukan hinku paasata muille kuinka heidän tulisi elää viherideologian ahdasmielisten oppien ja rajojen mukaan (älä lennä, älä syö lihaa jne.), mutta samaan aikaan ovat kyllä itse kuin Ellun kanat ja tekevät mitä huvittaa oletetuista ekologisista ja jopa ihan konkreettisista lainrikkomuksista välittämättä. Joku saatanan Nille Viinistökin ajelee veroja maksamatta erittäin isopäästöisellä Audilla nopeusrajoituksista piittaamatta, ja taannoinen pressaehdokkaansa asuu ökyvillassa Kuliksessa kahden hengen taloudessa ekologisesta jalanjäljestään vähääkään välittämättä. Ja meidän muiden sitten muka pitäisi lopettaa lansimainen elämäntapamme, koska on tehtävä kuten he sanovat, ei kuten he itse tekevät?

   Juu ei.

 • author avatar
  Heino Naumanen 2 vuotta ago Vastaa

  Lienee vihreitten pienin synti, mutta Aino Pennanen oli lentohäiriköidessään yksityisellä lomamatkalla. vaikka lomalennot ovat piipertäjien mielestä suuri synti.

  • author avatar
   Eerikki 2 vuotta ago Vastaa

   Aino Pennanen on juristi koulutukseltaan ja töissä Suomen Eduskunnassa, joka tekee hänen toimistaan poikkeuksellisen vakavan. On vaikea käsittää miten hän voi jatkaa nykyisissä tehtävissään tahallisen ja rikollisen toimintansa jälkeen.

   • author avatar
    Jenkkikyttä 2 vuotta ago Vastaa

    Miten voi jatkaa? Koska vihreä.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.