Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

TERE SAMMALLAHTI EDUSKUNTAAN 2019

By | 27.10.2018
5 Comments
 • author avatar
  Tom of Mannerheim 1 vuosi ago Vastaa

  Well that escalated quickly.

 • author avatar
  jsjs 1 vuosi ago Vastaa

  PB sensuroi sanaa ja on samassa juonessa kuin eliitti, poliisi ja media. Ulkomaalaisten rikoksia salataan ja syyllinen on kaikilla tiedossa. Miksi muslimeiden tekemät joukkoraiskaukset saavat pienemmän tuomion kuin Suomalainen joka uutisoi asiasta? Miksi PB vastustaa tämän tiedon levittämistä? Mitä Tere meinaa tehdä muslimeille jotka tappavat Suomalaisia ja saavat kaiken ilmaiseksi? Vai onko tere on luuseri pehmo joka antaa Suomen ja suomalaiset islamille?

 • author avatar
  koksi 1 vuosi ago Vastaa

  Valitettavasti niin kauan kuin Orpo on millään muotoa mukana Kokoomuksessa, menee ääneni protestina Perussuomalaisille.

  • author avatar
   Maurizio 1 vuosi ago Vastaa

   Niinpä, Orpo ja Mykkänen. Kaksi täyttä nollaa. Tai pikemminkin miinusta, koska ovat tälle maalle nettovahinko, kuten olivat Katainen ja Stubbkin aikanaan.

   Persuja voisi muuten äänestää, mutta kun ne puolueen ympärillä häärineet ääriainekset. Tosin tiedä sitten, mikä nykyään on tilanne ja ovatko mahdollisesti jo irtisanoutuneet siitä pahimmasta öyhöväestä. Mutta todettakoon silti, että Suomesta tuntuisi tätä nykyä puuttuvan tolkullinen konservatiivivaihtoehto kokonaan – ja se on paha puute se.

   Niin että piruakos tehdä, kun lähes kaikki vaihtoehdot ovat maailmanhalauksineen ja ”ikivihreyksineen” kuin jostain DDR:n ammoisesta monipuoluejärjestelmästä konsanaan? No, henkilövaalina joku Atte Kaleva ehkä sitten…

   • author avatar
    Tulee 1 vuosi ago Vastaa

    Itse en päästäis mitään Lepomäen tapaista federalistia mihinkään virkaan.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.