Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

Saana sai turvallisen sänkynsä takaisin

By | 2.12.2018
3 Comments
 • author avatar
  Strix senex 2 vuotta ago Vastaa

  Tämä juttu herätti monenlaisia ajatuksia. Esitettäköön ne positiiviset ensin. On hyvä huomata, että kansalaisten ja blogistien esityksillä voi olla vaikutusta, silloin kun siihen on hyvä peruste. Ja on hyvä, että Valvira aktivoituu toimimaan silloin, kun tehdään huonoja päätöksiä. Ja on hyvä, että oikeusasiamieheltä löytyy sen verran tervettä järkeä, että hän osaa pyörtää huonon päätöksensä silloin, kun sen huonous hänelle osoitetaan.
  Ja lopuksi se skeptinen ajatus. Kuinkahan monta puutteelliseen asiantuntemukseen ja/tai kielen väärintulkintaan perustuvaa tunteenomaisin ja näennäisen humanistisin perustein tehtyä päätöstä mahtaakaan olla mennyt toteutukseen sen enemmittä harkinnoitta.

 • author avatar
  Veijo Hoikka 2 vuotta ago Vastaa

  Jäin kaipamaan oikeusasiamiehen selitystä millä hän perusteli ”häkkisänkykieltonsa”.

 • author avatar
  Tor VPN 1 vuosi ago Vastaa

  Erinomaista, kerrankin hyvä uutinen, huonoja uutisia kun tuppaa tulemaan jatkuvalla syötöllä joka tuutista. Kerrankin ihmisyys voitti ja kasvoton byrokratia pyörsi päätöksensä.

  Todella harvinaista, yleensä kaivataan lähes Ranskan keltaliivien tyyppistä kapinointia että virkamiehen mieli muuttuu.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.