Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

Testissä Malmin sairaala

By | 25.1.2019
2 Comments
  • author avatar
    Ija Valjakka 2 vuotta ago Vastaa

    Tuskin tarvittaisiin päivystyssairaalapaikkoja enempää jos jatkohoitopaikat (akuutivuodeosastojen ja arviointi – ja kuntoutusosastojen päässä ei olisi tulppa. Ja omaiset jotka tiukasti vastustavat kotiutusta niiltä vaikka kaikki olisi kunnossa. Koko hoitoketjua tulisi tarkastella ei pelkästään päivystystä. Kotihoitoon lisää resursseja ja kunnallisiin monipuolisiin palvelukeskuksiin lisää ak osastoja ja palveluasumispaikkoja. Sillä saataisiin nopeampi kierto sekä ennen kaikkea HYVÄ INFORMAATIO!

  • author avatar
    Janne Häkkinen 1 vuosi ago Vastaa

    Päivän byrokraatti taitaa olla vain turha kaksinaismoralisti. Koska jos Päivän byrokraatti oikeasti edustaisi mainostamiaan periaatteita hän ei missään nimessä käyttäisi julkisia palveluita, vaikka ne toimisivatkin !! Ette taidakaan kannattaa markkinataloutta tai kapitalismia sittenkään ?

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.