Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

Teatiamo Industries avaa puudildojen rahoituspäätöksen taustoja

By | 3.2.2019
9 Comments
 • author avatar
  Juha 1 vuosi ago Vastaa

  ^
  No joo, olisi pitänyt tutkia taustat paremmin ennen ensimmäistä julkaisua. Hyvää on, että korjausliike saatiin tehtyä.

  Yrityksessä asia varmasti vituttaa, mutta pieni ilmainen mainos lievittänee kirvelyä.

  Summa summarum: PB:n pitää skarpata.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 1 vuosi ago Vastaa

   Asia on itse asiassa niin päin, että nimenomaan PB toimi oikein. Virheelliset tiedot ovat Kauppalehden tekosia, mutta korjaus ja lisätiedot löytyvät siitä huolimatta vain Päivän Byrokraatin sivuilta, eivätkä edelleenkään virheen tehneestä Kauppalehdestä. Kukas olikaan se vastuullisesti toimiva taho?

   • author avatar
    juha 1 vuosi ago Vastaa

    Eli loppujen lopuksi PB ei tehnyt virhettä ja pahoittelee kauppalehden virhettä? Vastuullisuuttahan on nimenomaan tarttua mahdollisuuteen painaa yritys alas ilman minkään asteista taustojen tutkimista. Taustojen tutkimiseen kuuluu muuten muutakin, kuin kauppalehden lukeminen.

   • author avatar
    Juha 1 vuosi ago Vastaa

    Luen näitä juttuja aina kun tänne tulee. Nyt kuitenkin lapa pystyyn virheen merkiksi. Aivan sama, vaikka lähde olisi ollut itse Paavi. Muut aviisit tehkööt taustatyönsä päin persettä. Teillä on toivottavasti aikaa hieman perehtyä, kun ei näissä teidän jutuissa mitään deadlinea taida olla. Ei tässä sen ihmeellisempää.

    Jatkakaa hyvien juttujen kirjoittelua. Teidän juttuja tarvitaan.

    • author avatar
     Mika 1 vuosi ago Vastaa

     Artikkelin voi näköjään lukea monella tavalla. Itse en kiinnittänyt mitään huomiota viitattuun yritykseen, vaan tähän tukihumppaan, jota mielestäni artikkelissa kritisoitiin. Lapa pystyyn Juha mielensäpahoittajamoodiin ajautumisesta!

     • author avatar
      Juha 1 vuosi ago

      Pääasiallisesti näin. Tukihumppa kritiikin kohteena, eikä sen kritiikin tarve muutu, oli tikkudildotukien taustalla mitä kuvioita tahansa. Vyyhtihän alkoi sivuhuomautuksesta koskien yhtiön liikevaihtoa ja aioitun sivuston silloin kuviteltua hintaa. Ei se sitten ihan mennytkään niin.

      En ole pahoittanut mieltäni, joten pidät kädet housun saumoilla.

 • author avatar
  Nihilisti 1 vuosi ago Vastaa

  Jos tämmöiseen höpö marginaalii hommaan löytyy valtiolta rahaa niin sitten on liikaa kierrätetty, voin ilman mitään markkina tutkimusta vetää päästä, että 250e puudildojen markkinat eivät ole kovat.
  En tiedä monta dildoa pitää Tean myydä että saa leivän pöytään mutta olisi ehkä tämäkin raha voitu heittää vaikkapa jollekin
  appi firmalle, koska se onhan tämä nyt oikeasti aika vitsi.

  Kauppalehti pitäisi olla sen verran luotettava lähde ettei sen uutisia pitäisi lähemmini tarkastella, tosin olihan se CNN joskus aito uutiskanavakin.

  Ps. Tea ei määritellyt käytetiinkö 150k alihankintaa kotimaassa? Parempi olis.

 • author avatar
  Veijo Hoikka 1 vuosi ago Vastaa

  ”20 000€ Yritys X ja Y: Uusien tuotteiden viimeistely sekä tuotekehitysraportointi. Biohajoavien materiaalien tutkimus.”

  Siis mitä veetä! Kuka nyt haluaisi sulavan vehkeen sisäänsä? Siitähän on jo vuosia pyritty irti monenmoisilla lääkkeillä.

  Jaa maahanmuuttajathan ovat jo vallanneet nämä seksilelumarkkinat. Konkkaa kohti käy dildofirman tie.

 • author avatar
  Laine Timo 10 kuukautta ago Vastaa

  Hinant ovat edelleen paitsi käsittämättömiä myös perukseettomia, markkinat pienet ja ala voimakkaasti kilpailtu. Vaikka Vesterbacka tunkisi koko omaisuutensa tähän, niin se ei silti tuota veronmaksajille edes annettuja rahoja takaisin, ei edes sitä 50.k:ta. Vaikka pumppaisimme tuota yritystä yötä päivää eetteriin ilmaiseksi, kuten tässä on mentelty, emme saa siitä taloudellista hyötyä siinä määrin kuin se on maksanut.

  Suomessa on aina tälalsiessa hypessa mahdotonta sanoa tosiasioita, kuten kovaa kilpaliaua ääneen, tai sitä kuylmää tosiasiaa ettei tuotsa nyt tullut uutta Nokiaa. On ok lekkiä yrittäjää, mutta ihmisten harrastuksia ja yrittäjä larppia ei saisi rahoittaa verorahoista. Tämä ei koske vain ykstttäistä yrittäjää vaan koko konseptia, sillä hyvä yritys tuottaa mutta huono ei tuota muuta kuin sinne lapioitua verorahaa.

  30.k vibraattorin tutkimiseen ja kehittelyyn? Vibraattori on jo keksitty, eli tuonkin rahan voi laittaa suoraan baarin artesaani kaljoihin.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.