Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Vihreät ja Yle tuputtavat lapsille poliittisia kantoja

By | 15.3.2019
20 Comments
 • author avatar
  Larppa 4 päivää ago Vastaa

  Pb vetää taas (tapansa mukaan) vahvalla ”musta tuntuu” pohjalla ilman faktoja. Kyseinen ilmastolakko-tapahtuma kun ei ole vihreiden tai minkään muun poliittisen puolueen masinoima tapahtuma.

  Toki kyllähän se turhauttaa kun jotkut asiat eivät mahdu omaan agendaan, jos tällä sivustolla edes on sellaista. Logiikka ainakin puuttuu

 • author avatar
  Jooseppi Mäki-Kaartinen 4 päivää ago Vastaa

  Aivopesua, viestejä alitajuntaan… Muistittehan katsoa sängyn alle? Vihollinen on kaikkialla!

  • author avatar
   Mikael Lindström 4 päivää ago Vastaa

   Ei tää mitään uutta ole, globaalinen eliitti toiminnassa ja on tehokasta.
   Sokeat aikuiset tämmösiin petoksiin ja valheisiin menee, sekä myövät lapsensa heille teurauksi. Hyi olkoon, hävetkää mitä teette lapsillenne ja annatte muitten tehdä. Ette rakasta lapsianne, vaan globaalia elittiä, olette heidän sätkynukkejanne.

 • author avatar
  Jörgen Jörgensen 4 päivää ago Vastaa

  Niin, ehkä eniten tympii se, että alarmistien öyhötyksissä kahta premissiä ei KOSKAAN aseteta kyseenalaiseksi. Ne tietysti ovat: 1) ilmakehän hiilidioksidipitoisuus on se tärkein ongelma, jonka rinnalla mitkään muut ilmakehän lämpenemiseen vaikuttavat tekijät – kuten aurngon aktiivisuusjaksot tai ilmakehän omat luonnolliset kehityskulut – eivät merkitse yhtikäs mitään; ja 2) ihmisen toiminta on tärkein CO2 pitoisuuteen vaikuttava tekijä. Olisin tosi iloinen, jos edes kerran saisin kuulla *perustellun* näkemyksen siitä kuinka suuri osa lämpötilan muutoksesta on normaalia vaihtelua, ja kuinka suuri osa johtuu edes jollakin tapaa ihmisestä. Vaan ei, tälläkin alustalla saa silmät ja korvat täyteen pekkahaavistojen ja veronikahonkasalojen lähinnä totaaliseen uskoon ja asiantuntemattomuuteen perustuvia julistuksia.

  • author avatar
   Nihilisti 3 päivää ago Vastaa

   Kuule Jörge osuit asian ytimeen nimittäin se 95-99% tutkijoista on sitä mieltä että ilmaston muutos on totta mutta tämä
   vääristää kysymyksen, kukaan ei ole kertonut minulle mitä valtaosa on mieltä siitä mikä on ihmisen vaikutus kun YKn arviot
   ovat menneet plörinäksi tai niitä on jälkikäteen ”muokattu”.

   Olen itse yrittänyt selvittää asiaa ja fakta on se, ettei kukaan varmasti tiedä, koska ilmasto on liian monimutkainen jopa nykyisille supertietokoneille, lähin mitä joskus löysin oli ”kaikki vaikuttaa”. Henkilökohtaisesti olen itse huolissani enemmän merien saastumisesta ja liika kansoituksesta.

 • author avatar
  Seppo 4 päivää ago Vastaa

  Ei se ilmaston lämpeneminen on fakta ja se ei katso puoluetta, lisäksi kyseessä on globaali tapahtuma, eikä yhden puolueen järjestämä tapahtuma täällä Suomessa. Toki Vihreät ja Vasemmisto tätä tukevat, mutta se ei kuitenkaan tee heistä järjestäjiä.

  • author avatar
   Seppo 4 päivää ago Vastaa

   Korjataas heti. *Se ilmaston lämpeneminen on fakta ja se ei katso puoluetta, lisäksi kyseessä on globaali tapahtuma, eikä yhden puolueen järjestämä tapahtuma täällä Suomessa. Toki Vihreät ja Vasemmisto tätä tukevat, mutta se ei kuitenkaan tee heistä järjestäjiä.

 • author avatar
  Ossi Tiihonen 4 päivää ago Vastaa

  Vihervasemmisto on tuonut politiikan jälleen kouluihin. Olemme huonolla tiellä.

  • author avatar
   Maurizio 4 päivää ago Vastaa

   Tätä menoa me olemme tiellä kohti fasismin uudelleensyntymää. Ja sitä on jokaisen oikeamielisen ja täysjärkisen ihmisen pakko vastustaa vaikka henkeen ja vereen jollei muu auta.

  • author avatar
   Maurizio 4 päivää ago Vastaa

   Niin. Heil Hitler-Jugend, meil ilmastokakarat.

 • author avatar
  Greenisg 4 päivää ago Vastaa

  Tämä on niin säälittävää persupuolelta ja muilta maahanmuuttoöyhöttäjiltä, heitä ärsyttää kun nuoret ovat lähteneet mukaan johonkin, mitä Vihreät on ajaneet jo vuosia. Eikä se edes koska maahanmuuttajia.

  Pesut voivat järjestää nuorille matu-kursseja (eikös niitä jo ole) niin saavat hekin vähän kosketuspintaa nuoriin?

  Helsingin alakoululaiset eivät edes tiedä mikä on puolue ja mitä ne edustavat, mutta osaavat jo olla huolissaan tulevaisuudestaan. Pitäisikö se heiltä kieltää, koska ”siitä ei ole mitään hyötyä?”. Poljetaan lapsetkin alas!

  • author avatar
   Maurizio 4 päivää ago Vastaa

   Lähinnä tässä ollaan tiellä kohden viherfasismia, skidejä ehdollistetaan ajattelemaan että lihansyönti pois, ulkomaanmatkat pois, autot pois ja niin edelleen. Ja kaikki tämä kurjuus ja nyky-yhteiskunnan romuttaminen pelkän moraaliposeerauksen ja hyvesignaloinnin takia, koska vaikka koko suomiporukka vetäisi itsensä jojoonkin, edes sillä ei olisi MITÄÄN mitattavaa vaikutusta mihinkään.

   Tiedän, mitä seuraava ilmastoöyhö sanoo. Ja se on, kuinka me nyt näytämme muulle maailmalle esimerkkiä. No 1) hypätkää vaikka kaivoon ja katsokaa, moniko seuraa perässä ja 2) jos tällainen haluamanne kurjuus- ja kieltoyhteiskunta kovin suosittu olisi, Pohjois-Koreaa olisi jo vapaaehtoisesti matkittu ympäri maailman vaikka kuinka kauan.

   V*u ett’ä ihmiset voivatkin olla sekaisin. 30-luvulla rotuoppi, 70-luvulla tieteellinen kommunismi, ja nyt sitten näköjään tämä. No, kun ei historiasta mitään opita, niin tällaista se sitten on.

  • author avatar
   Torsti 4 päivää ago Vastaa

   Eiköhän nuo matut ole saaneet ”kosketuspintaa” nuoriin ja lapsiin jo vähän liikaakin?

 • author avatar
  Torde 4 päivää ago Vastaa

  Katselin järkyttyneenä YLEn suoraa lähetystä aamupäivällä. Toimittajat haastattelivat 13v lapsia:

  – ”Jouduitko siis tulemaan tänne sen takia kun nykyinen hallitus ei tee mitään ilmastonmuutoksen eteen?”
  – ”joo”
  – ”Pelkäätkö nyt että tulevaisuutesi on pilattu vaikka et ole voinut itse vaikuttaa vanhempiesi tekoihin tai poliittisiin valintoihin?”
  – ”ööö – juu”
  – ”Tällaisissa tunnelmissa valveutuneet nykylapset siis osoittavat mieltään järkyttävää ilmastopolitiikkaa vastaan ja toivovat muutosta ensi vaaleissa. – Siirto Pasilaan.”

  Ohjalma avasi lopullisesti silmäni YLEn oksettavalle agendajournalismille. Mitään uutta ei edes keksitty, kunhan Reporadio herättelee henkiin Teiniliittoa ja pikku pioneereja. Voiko olla raukkamaisempaa kuin laittaa sanoja suuhun pienille lapsille omaa agendaansa pönkittämään.

  Ja Sinun verorahoillasi, tottakai.

  • author avatar
   Maurizio 4 päivää ago Vastaa

   Jep. Neukkulan kaaduttua tuntuikin jo hetken aikaa siltä että voi hengähtää helpotuksesta, mutta eihän sitä sitten kauaa kestänyt. Sama paska framilla taas, lippu vain on hämäyksen vuoksi värjätty vihreäksi.

  • author avatar
   ksee 3 päivää ago Vastaa

   Iltalehden mukaan joku piltti oli todennut Eduskuntatalon portailla seuraavaa:

   ”– Jos loiseksi lasketaan eläin, joka tuhoaa isäntäeliötänsä antamatta mitään takaisin, niin ihmiset ovat maapallon loisia. En halua olla sellainen, Kirkkonummen Veikkolan koulun oppilas sanoi.”

   Mitä ihmettä näille lapsille on oikein tuputettu? Kun ”vääräoppisilta” viedään ihmisarvo ja usutetaan fanaattisia nuoria ottamaan ohjat omiin käsiin, niin ollaan lähdetty aika vaaralliselle tielle.

   Mitä mielenosoitusten jälkeen? ”Valveutuneen” nuorison viherkaartien järjestämiä arvosteluistuntoja, jossa loiset ja denialistit joutuvat aasinhattu päässään tunnustamaan syntinsä Äiti Gaiaa vastaan? Kirjarovioita?

 • author avatar
  Pauli Vahtera 3 päivää ago Vastaa

  En tee vaalikoneita. Mutta kävin läpi vaalibotin nähdäkseni mihin kaikkeen yleveroa tuhlataan. Vastasin joka kysymykseen ohita. Ja niin minulle tarjottiin kaikenlaista. 100 ensimmäisen joukossa oli 3 perussuomalaista, hekin jälkijoukoissa. Tilastollisesti ei noin olisi voinut käydä.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.