Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

Päivän Byrokraatin suosituslista eduskuntavaaleihin 2019

By | 24.3.2019
11 Comments
 • author avatar
  Elina 1 vuosi ago Vastaa

  Monta hyvää nimeä. Ihan ensimmäisenä pistää silmään Juhana Vartiaisen puuttuminen.

  • author avatar
   Petteri Loiskl 1 vuosi ago Vastaa

   Koittakaahan nyt keksiä Satakunnastakin joku. Muuten menee protestiääni SKP:lle! ;)

   • author avatar
    Päivän Byrokraatti 1 vuosi ago Vastaa

    Löytyi!

 • author avatar
  Jorma Peltonen 1 vuosi ago Vastaa

  Vartiainen ei ole erityisen liberaali siis yksilönvapauksien kuten omaisuudensuojan ja sananvapauden osalta. Ajaa enemmänkin valtiojohtoisia tavoitteita kuten työllisyysasteen nosto ja muu kaikenlainen ohjaaminen.

 • author avatar
  Raimo 1 vuosi ago Vastaa

  Sinuhe Wallinheimon kanssa kannattaa olla varovainen. Mikäli Wallinheimo ei onnistu selvästi ilmoittamaan vastustavansa Veikkauksen aikeita blokata ulkomaalaiset rahapelisivustot pois ja estää rahansiirrot niihin, niin miestä ei pidä missään nimessä äänestää!

  Vaatikaa Wallinheimolta selvä kannanotto. Mikäli mies ei ilmoita kantaa on selvää, että mies ei ole liberaali ja ääni kannattaa antaa jollekin henkilölle joka ei halua sensuroida internettiä.

 • author avatar
  Maurizio 1 vuosi ago Vastaa

  Öh… Matias Turkkila?

 • author avatar
  kake 1 vuosi ago Vastaa

  Kukaan täysjärkinen ei äänestä yhden asian puoluetta RKP:tä. RKP myi Suomen puolustuksen itärajalla kielipolitiikalle. Tämä jos mikä on Venäjän pussiin pelaamista ja maanpetturuutta joka muistetaan.

 • author avatar
  Milton Friedman 1 vuosi ago Vastaa

  Onko vihreä ”kollektivismi syy” jättää kaikki Vihreän puolueen edustajat listan ulkopuolelle? Vihreä nuorisokaarti on varsin arvo- ja markkinaliberaalia porukkaa ja esimerkkinä mainittakoon esim. Liberan toiminnanjohtaja Kiesiläinen. Vai näkeekö byrokraatti ympäristöpolitiikan automaattisesti anti-markkinatalous ideologiana, vaikka keinot haittojen torjumiseen olisivatkin teknologisen kehityksen ja esim. ydinvoiman skaalalta rajoittamisen asemesta. Vai uskotaanko täällä markkinoiden altruismiin ja itsesääntelyyn myös tämän osalta?

 • author avatar
  Arthur Morgan 1 vuosi ago Vastaa

  RKP:n maahanmuuttopolitiikka on aivan yhtä päätön kuin vihreiden ja vasemmistoliiton. Vaikka Bo Harald ja Anders Adlercreutz muuten olisivat vaikka kuinka järkeviä, niin kukaan täysijärkinen ei tuosta syystä heitä äänestä.

 • author avatar
  Harald 1 vuosi ago Vastaa

  Savo-Karjalassa Samuli Voutila ajaa ainakin yrittäjien aseman kohentamista

 • author avatar
  TT 1 vuosi ago Vastaa

  Vihreä talouspolitiikka on hyvin vasemmistolaista, aatteet kaukana aidosta liberalismista ja esimerkiksi kaaos jonka ovat Helsingissä saaneet lähivuosina aikaan on järkyttävä. Helsingin kilpailukyky on tuhottu naapurikaupunkien rinnalla mm. autoilun määrätietoisella sabotoinnilla.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.