Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Tohtoreista hamutaan tukityöllistettyjä

By | 24.3.2019
1 Comments
  • author avatar
    Nihilisti 1 vuosi ago Vastaa

    Aivan, Suomessa on joku käsitys että rahaa vaan koulutukseen, opiskellaan kaikki tohtoreiksi niin Suomesta tulee maailman ykkönen (mehän ollaan jo kaikista onnellisimpia eiks vaan?). Suosittelisin kaikkien tohtorien/maisterien hyödyntävän ainakin tilastotieteen opit ja opettelemaan 1-2 ohjelmaa niiin on mahkuja saada töitä kun hömppäpömppä tieteen tuet loppuu.
    Monien tutkinnot muutenkin tuntuvat olevan enemmän harrastustoimintaa jonka voisi korvata kirjastokortilla ja muutamalla nettikurssilla. Mitä hyötyä on ilmaisesta koulutuksesta jos se ei tuota lisäarvoa? Parhaat STEM tyypit lähtee pois Suomesta kun juuri heitä tarvittaisiin yrittäjiksi rakentamaan uusia huippu firmoja

    Ps. Voisiko joku kertoa rehellisesti mitä uutta se Himanen on tuonut filosofian alalla? Siis muutakin kuin kalliit naurut

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.