Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

Päivän Byrokraatin suositusehdokkaiden maahanmuuttopoliittisia linjauksia

By | 7.4.2019
7 Comments
 • author avatar
  Juha 12 kuukautta ago Vastaa

  Toisenlainen tulokulma:

  Nämä suomalaiset ISIS-taistelijat ovat meidän lahja maailmalle. Voisiko pohtia, että ovat sitten myös meidän vastuullamme, mikä tarkoittaisi, että kotiin tuomittavaksi.

  Tilannetta voisi verrata siihen, etten kippaa paskojani naapurin tontille, tai jätä naapurin tontille karannutta vauhkoontunutta koiraa kunnan vastuulle.

  Tietenkin vastavuoroisesti emme pyri hoitamaan naapurimme pihan lakaisua tai jätehuoltoa, vaan sälytämme vastuun hänelle.

 • author avatar
  Veijo Hoikka 12 kuukautta ago Vastaa

  Luettuani blogin kokoomustähtien jämäkät mielipiteet totesin, että joku nyt yhtälössä mättää. Kokoomuksen päättävät tahot eivät todellakaan ole olleet noiden ajatusten mukaisesti toimivia poliitikkoja. Näinköhän nuo kapinalliset mahtuvat jatkossa kokoomuksen orpoon arvopohjaan. Eiköhän kyseessä ole tyypillinen vaalienalustäkyjen viskely vaalikarjan natusteltaviksi.

  • author avatar
   Janne 12 kuukautta ago Vastaa

   Nimenomaan, noiden puheiden sallimisella tässä vaiheessa poliitista sykliä yritetään estää vuotoa perussuomlaisiin. Kokoomuksen maahanmuutolinjaan em. ehdokkaiden mielipiteillä ei tule olemaan mitään vaikutusta. Tämän johdosta Atte Kaleva, tai Wille Rydman eivät tule saamaan minun ääntäni, vaan ääni menee Jussi Halla-Aholle. Vasta kun kokoomus palaa mielensäpahoittamistrendien mukaan heittelehtivästä veltosta ajopuusta oikeaksi selkärangan omaavaksi puolueeksi, palaa ääneni kokoomukseen. Ei ennen sitä.

 • author avatar
  Suoma Laine 12 kuukautta ago Vastaa

  ValeYlikomissario Pekka H. Espoosta tutkii poliittisia vastustajiaan?

  https://fi.linkedin.com/in/pekka-h%C3%A4t%C3%B6nen-003500a5

 • author avatar
  Petetty 12 kuukautta ago Vastaa

  Näissä vaaleissa ei minulta enää ääntä Kokoomukselle heru. Viimeksi meni ääni Lepomäelle, ja tuloksena oli Orpon ja Mykkäsen sosiaalidemokratia. Rydman on ollut kuvioissa pitkään.

  Fakta on se, ettei Kokoomuksen puoluejohtoa kiinnosta mitä markkinaliberaalien ja maahanmuuttopolitiikkaa ajavien ehdokkaiden henkilökohtaiset ajatukset ovat, kunhan puheillaan kalastelevat niitä ”no jos tällä kertaa”-äänestäjiä.

  Kokoomuksen kenttää ei kiinnosta heivata Orpoa ja Mykkästä sinne SDP:hen jonne he kuuluvat. Täten minua ei kiinnosta äänestää heitä enää.

  Suorastaan v*tuttaa tulla kusetetuksi moisella tavalla. Eduskuntavaaleissa meni ääni Lepomäelle ja kuntavaaleissa Simon Elolle. Ensimmäinen on ajatuksineen puolueessa täysin yksin, ja jälkimmäinen on Suomen historian häpeällisimpiä takinkääntäjiä.

  Äänestäjältä voi demokratiassa ryöstää äänen vain muutaman kerran, nyt se menee protestina Perussuomalaisille. Puolue tuskin enää hajoaa koska ei ole enää Soinia joka äänestäjiensä kustannuksella halusi ministerinpestin joutsenlaulukseen.

  • author avatar
   Down goes Jyrki 12 kuukautta ago Vastaa

   Minulle suurin petturi oli Jyrki Katainen joka, veti hyvän kampanjan, tämän jälkeen Persut eivät kelvanneet, mutta muodosti hallituksen jonka oli enemistö vihervasemmisto, tekivät älyttömiä päätöksiä ja sitten lähti karkuun kesken PM kauden (tarkoitus oli vissiin aina päästä Brysseliin) ja jätti meille miesbimbon twiittailemaan. Jyrkihän väitti joskus 2008 et Suomi tarvitsee 1.8 miljoonan maahanmuuttajaa 2020 mennessä.
   Muistan myös legendaarisen pakkoruotsi äänestyksen puoluekokouksessa, minkä Jyrki kuittasi ”ei me tätä ajeta eteen päin”.

   Orpolle annoin mahkut, mutta Elinaa olen aina fanittanut, vähän pelottaa ettei Elinaan ja hänen sielunveljiä päästetä lähellekään päätöksen tekoa elleivät sitten jossain vaiheessa pääse kammettua valtaan.

   Menee omakin ääni persuille vaikka en mikään duunari ole ja suhtaudun avoimesta TYÖperäiseen maahanmuuttoon kuten filippiiniläisiin, mutta olen myös realisti ilmastonmuutoksessa ja se juna on kyllä täysin lähtenyt käsistä kaikilla muilla
   paitsi Persuilla.

  • author avatar
   ksee 12 kuukautta ago Vastaa

   Eurovaalien suhteen Kansallinen Sekoomus on myös täysi hazardi – periaatteessa tekisi mieli äänestää Eija-Riitta Korholaa, mutta ääni Seikoomukselle eurovaaleissa on käytännössä ääni ph-Pietikäiselle – joten ei kiitos. Jotenkin käsittämätöntä, että jälkimmäisenä mainittu akka äänestää EP:n tilastojen mukaan aivan kuin demareiden ja vassareiden edustajat. Tästä huolimatta viime eurovaaleissakin vihervassari-Pietikäinen sai puoluejohdon ja -koneiston täyden tuen – samalla kun Eija-Riitta jätettiin käytännössä aivan tyhjän päälle käymään vaalikamppailuaan yksin omin voimin.

   On muuten harvoin vatuttanut äänestäminen yhtä paljon kuin viime eurovaalien jälkeen ääliö-Sirpan tullessa valituksi ja Eija-RIitan jäädessä ulkopuolelle…

   Sinänsä joku pätkäpääministeri Alexandru Stupido osoittautui ylevistä puheista huolimatta aika turhaksi puheenjohtajaksi, mutta umpisuomettuneen puoluekoneiston seuraajaksi ajama vihervasemmistolainen Orpo on kyllä ollut täysi katastrofi – varsinkin, kun samalla piikkipaikoille pääsi nousemaan Muy Kakkasen kaltaisia nollia, joiden ainoa fuktio näyttää olevan olla vihreämpi kuin vihreät ja enemmän vasemmalla kuin vasemmisto.

   Ikävä faktahan tästä meidän kansandemokratiasta on se, ettei meillä ole ensimmäistäkään oikeistolaista eduskuntapuoluetta (persutkaan eivät ole mitään oikeistoa (saati ääri-) vaan ennemmin vasemmistokonservatiiveja).

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.