Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB-Forum

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Obama vs Trump
lauantai, 23.12.2017
4:09 EET
Avatar
mholmber
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
sunnuntai, 17.12.2017
sp_UserOfflineSmall Offline

On jonkun verran Jenkkilästä FB-kavereita ja vähän jokaista sorttia. Yksi kaveri on aika kovan linjan punaniska ja postaa paljon pro-Trump, pro-flag yms. hassuttelua. Itse olen yrittänyt pitää mielen avoimena ja tsekata asioita Jenkkilän suunnasta objektiivisesti. Eli kuunnellut konservatiivien ja vasemmistolaisten (suom. oikeistolaisten, eli demokraattien) kantoja ja aika hassuksi se on kyllä mennyt. Mutta kun Suomessa mediaa kuuntelee, niin sehän se vasta hassua onkin. Mitään hyvää ei tuo oranssi despootti voi tehdä ja vaikka tekisikin, niin sekin olisi vahinko. En väitä, että kaveri olisi maalleen tai globaalisti eduksi, mutta kyllä viemärisukeltajallakin on kirkkaita hetkiä.

Törmäsin em. kaverin - luultavasti kovasti väritettyyn - postaukseen Obamasta ja Trumpista. Oman median oppien perusteella en voinut uskoa .. ok, sorry, ei ollut median vika, vain oman skeptisyyteni.. lauseita ihan sellaisenaan ja päätin porautua kommentteihin. Ei olisi kannattanut. Pää tuli kipeäksi.

Mutta tässä olisi mielenkiintoinen, kansainvälinen, case, jonka ammattitaitoinen media olisi pureskellut jo ajat sitten. Mutta jäi mietityttämään että mikä tässä on oikeasti faktaa (tai taustoitettuja perusteluja) ja mikä menee redneck-mölinän piikkiin. En tiedä, onko kellään lähteitä, josta näitä voisi tarkistaa:

This is what some people consider success?

Posted by SubjectPolitics on Wednesday, December 20, 2017

Juttuhan on niin, että jos asiat ovat faktaa, niin median (meidän, USA:ssa se alkaa olla myöhäistä) piirissä joudutaan vähän miettimään. Jos ne ovat (kuten vähän epäilen) fuulaa tai tarkoitushakuisia, niin oishan se hienoa, että joku täällä peräpohjolassa ne kuittaisi tuubana. Mitäänhän kumpikaan lopputulos ei muuta - ihmisten usko on kova. Ja punaniskatuulimyllyjä vastaan ollaan, mutta toisaalta olisi aika mahtavaa, että liberaalipuolella reagoitaisiin oikeasti totuuteen, erottautuen toisen laidan unelmahötöstä.

Forum Timezone: Europe/Helsinki

Most Users Ever Online: 213

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Ennakkoveron Tarkastaja: 2

manoamao: 1

sakari: 1

Satunnainen ajattelija: 1

mholmber: 1

EinoPakkokeino: 1

Pyromania: 1

Jukka: 1

kivinen: 1

Member Stats:

Guest Posters: 9

Members: 820

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 8

Topics: 12

Posts: 37

Newest Members:

Dennisvef, Marshalldyy, Garminzlpk, Sanderxkq, Augustdfe, Linksysymh, Speakerxjb, Serieskyl, Fenderdfn, Cutterfek

Administrators: Päivän Byrokraatti: 15

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.