Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB:n minihaastattelussa Tere Sammallahti, Wille Rydman ja Jocka Träskbäck

By | 13.4.2019
4 Comments
 • author avatar
  Okko Mäkinen 12 kuukautta ago Vastaa

  Fiksuja ihmisiä ja loistavia vastauksia, valitettavasti Kokoomuksen arvopohja ja puoluekuri ovat sellaisia, jota en voi kannattaa. Ääneni menee toiselle puolueelle.

 • author avatar
  Nimi 12 kuukautta ago Vastaa

  Tosiaan, harmi että tässä esitetyt linjaukset ovat edustetussa puolueessa mahdottomia. Ehkäpä on parempi että Rinteen hallitus tulee ja vetää maan nopeasti pöntöstä alas, niin päästään aloittamaan puhtaalta pöydältä

 • author avatar
  Nihilisti 12 kuukautta ago Vastaa

  Niin tätä mieltä ovat ne fiksut Kokoomuslaiset joita äänestäessäni luulin vaikuttavani johonkin, mutta sitten mikä se totuus on

  https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/54dfca50-0db7-4a71-80f1-3320d700a0d1

  Raahataan Miesbimbo ja EU-Jykä tänne kertomaan miten pitää ajatella… Minä haluaisin kysyä Jyrkiltä, että mikä arvomaailma on ihmisellä joka nyörtyy pääministerinksi enemmistö vasuri hallitukseen ja lähtee kesken talousongelmien parempaan duuniin jättäen Twitter miehen meille vähän kuin huonoksi vitsiksi. Jyrki on poliitikko henkeen johon ei voi luottaa

  Kokoomukselle ei valitettavasti itseltäni ääntä heru ennen kuin Elina on vallassa.

  Ps. Jyrki&Stub ovet enemmänkin ässiä lupaamaan jytkyn, niin pihalla Orpo on.

  • author avatar
   Tomi 12 kuukautta ago Vastaa

   Olisi mukava tietää, kuka Kokoomuksen puoluetoimistossa keksi tuon aivopierun. Stubb ja etenkin Katainen kun ovat aiheuttaneet lukuisten kokoomuksen kannattajien siirtymisen muihin puolueisiin. Vähitellen kun haavat ovat arpeutuneet, joku päätti tuoda nuo kaksi juuri ennen vaaleja toikkaroimaan Iltalehden kanteen yhdessä Orpon kanssa.

   Persujen ja Demareiden puoluetoimistoissa puolestaan varmasti otettiin kaksikon kampanjatyö riemulla vastaan. Ehkä ensi EU-vaaleissa he voisivat pyytää kyseistä kaksikkoa jo kampanjan alkuvaiheessa auttamaan kilpailijoita vaalityössä.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.