Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Tervetuloa sosialidemokratiaan – junalippua jonotetaan 40 minuuttia

By | 26.7.2017
5 Comments
 • author avatar
  Kiejo Mäkeä 2 vuotta ago Vastaa

  Konduktöörien (Junassa on aina kaksi konduktööriä) tehtävä vaikuttaisi uudistuksen myötä olevan parin istumapaikan varaaminen ja läpän heitto työkaverin kanssa. Tai kännykän räplääminen matkustajille varatuilla paikoilla istuen. Joskus tarkastavat lippujakin.

  Konduktöörin univormukin on vaihtunut heijastinliiveihin.

  Todella epäonnistunut uudistus!

 • author avatar
  Olavi 2 vuotta ago Vastaa

  Miten niin sosiaalidemokratiaan? Kokoomuksen ja vihreiden yhdessä läpi junttaama keksintö.

 • author avatar
  Nettomaksaja 2 vuotta ago Vastaa

  Olavi: Oikeistopuolueita ei ole eduskunnassa ensimmäistäkään.

  Suomen Kansallinen Sekoomus ei paljon demareista eroa. Poikkeuksena muutama edustaja, jotka on vaihtoehtojen puutteen takia on pakotettu roikkumaan Sekoomuksessa mukana.

  Vihreät taas ovat samalla apajalla pilkkimässä kaupunkien vaalikarjaa edellä mainittujen veijareiden ja Vasemmistoliiton kanssa. Eli minusta jutun otsikko oli täysin oikein.

 • author avatar
  Tuli Banaania 2 vuotta ago Vastaa

  Tässä on meneillään ilmeisesti samanlainen vedätys kuin yle-veronkin kanssa: ensin tehdään lippujen kanssa operointi aivan sairaan vaikeaksi ja sitten lopulta ehdotetaan että eikö olisi kaikille parasta että valtio maksaa kokonaan koko julkisen liikenteen ja kenenkään ei tarvitse ostaa lippua. rahoitus järjestetään verovaroista, jotka otetaan taas sieltä eniten ansaitsevien päästä ja yrityksiltä.

  Silloin se tavallinen pulliainen siinä asemalla miettii että hmmmm… silloinhan MINÄ pääsen ilmaiseksi ja kannattaa ideaa, vaikka olisi juuri kirjoitellut vasemmistomädätystä kritisoivia kirjoituksia tunti sitten facebookiin

 • author avatar
  Jaana 2 vuotta ago Vastaa

  Enemminkin näkisin, että valtionyhtiöitä ajetaan, niin paskaan jamaan, että ”kannattaa myyä pois” ulkomaalaisille sijoittajille puoli-ilmaiseksi…tai jollekkin sukulaiselle.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.