16
syys
2017

PAB: Viranomaisen arvostelu ei ole “maalittamista”

Päivän Antibyrokraatti -palkinnon saa sisäänlämpiävästi PB-palkintokomitean jäsen Tere Sammallahti (päätökseen ei sisälly korruptiota), joka jatkaa videoblogissaan siitä, mihin Päivän Byrokraatti eilen jäi.

 

Kaiken taustalla on Päivän Byrokraatin pari kuukautta sitten tekemä huomio kahdesta Twitterin virkatileillä äänekkäästi politikoivasta ylikomissariosta, Jari Taposesta ja Jussi Huhtelasta. Päivän Byrokraatti ryhtyi seuraamaan tarkasti näiden toimintaa ja nostamaan esiin pahimpia epäkohtia.

 

Tavoitteena oli luonnollisesti opastaa Taponen ja Huhtela itse ymmärtämään, että he eivät voi käyttää virka-asemaansa poliittisen agendan edistämiseen.

 

Kävi kuitenkin niin, että Jussi Huhtela blokkasi Päivän Byrokraatin heti ensimmäisestä kysymyksestämme ja Taponen lähinnä provosoitui politikoimaan entistä enemmän, joten päätimme jatkaa havaintojen tekemistä ja kritiikin esittämistä. Ihmetyksemme tarttui myös muuhun someyhteisöön siinä mitassa, että arvostelu kasvoi maanlaajuiseksi ilmiöksi, joka synnytti jopa joukon poliittista poliisia parodioivia tilejä, tunnetuimpana @vihapuhepoliisi Keijo Kaarisade.

 

Kritiikki ponnahti valtamediaan asti ja polisin toiminta keräsi arvostelua myös maamme kärkipoliitikoilta.

 

Näitä poliisin neutraliteettia perääviä puheenvuoroja moni vasemmistosuuntautunut media kutsuu nyt “maalittamiseksi”. Kannattaa katsoa, mitä Tere Sammallahdella on tästä asiasta sanottavanaan. Tere, the floor is all yours!

 

– – –

 

Tere Sammallahden muut videoblogit löytyvät tästä osoitteesta: https://blogbook.fi/teresammallahti/

 

 

Saatat tykätä myös

PB: Viranomaiset unohtivat tasapuolisuuden somessa
PB:n minihaastattelussa Tere Sammallahti, Wille Rydman ja Jocka Träskbäck
TERE SAMMALLAHTI EDUSKUNTAAN 2019
PB: Turvallisuudesta tulee ylellisyystuote

4 vastausta

  1. ceterum censeo

    “Tavoitteena oli luonnollisesti opastaa Taponen ja Huhtela itse ymmärtämään, että he eivät voi käyttää virka-asemaansa poliittisen agendan edistämiseen”.

    Vaan olisiko niin, että heidät on nimitetty (solutettu) virka-asemaansa nimenomaan poliittisin perustein, jolloin kyseisen poliittisen agendan edistäminen on suorastaan nimittäjän asettama velvoite.

Kommentoi