1
huhti
2016

Uusi muotiblogi aloittaa tällä paikalla <3

Heippa kaikille!

 

Mä olen Vera, tän blogin uusi ylläpitäjä ja musta on tosi ihana tavata teidät kaikki! Tulen kirjoitteleen teille kaikista tyyliin ja muotiin liittyvistä jutuista. Nyt on just hyvä aika uusia vähän vaatekaappia, sillä valikoimaan on saapumassa paljon kevään ja kesän uutuuksia.

 

 

Jos mun täytyisi valita yksi trendi, jota mä ihan totaalisesti rakastan tänä keväänä, niin se olisi ehkä erilaiset olkapäät paljastavat topit. Ne sopii aivan älyttömän hyvin mun vähän boheemiin ja rentoon tyyliin. Ne on leikkisiä, mutta kuitenkin sexyjä ja niissä tulee ihan sellainen olo kuin sä olisit matkustamassa johonkin lämpimään eksoottiseen kohteeseen niin kuin vaikka Ibizalle.  Minne mä muuten lähden bilettään alle kahden kuukauden päästä! <3 <3 <3 <3 <3

 

 

1. Valkoinen paituli, H&M 2. Brodeerattu toppi, Abercrombie & Fitch 3. Printtitoppi, H&M 4. Tupsutoppi, American Eagle 5. Röyhelötoppi, Zara 6. Chambray-kangas toppi, H&M

1. Valkoinen paituli, H&M
2. Brodeerattu toppi, Abercrombie & Fitch
3. Printtitoppi, H&M
4. Tupsutoppi, American Eagle
5. Röyhelötoppi, Zara
6. Chambray-kangas toppi, H&M

 

Nää paidat on tosi ihania silleen, että sä voit pitää niitä ihan missä tilanteessa vaan aamusta iltaan, ja sit muuttaa niiden tyyliä yhdistelemällä niihin erilaisia asusteita. Sä voit vaikka leikkiä laittamalla niiden kanssa farkkushortsit ja kivat sandaalit päiväsaikaan ja sit illalla tyttöjen kanssa ulos lähtiessä vaihtaa stretsifarkkuihin ja korkkareihin. OMG. Siis mä niiiiiii-in odotan jo kesää!!! :)

 

 

Aurinkoista perjantaita teille kaikille ja hauskoja shoppailuhetkiä jos jotain kivaa löytyi näiden esimerkkien joukosta!!! Huomenna sit lisää asiaa silmämeikeistä!

 

!Rakkaudella!

<3 Vera <3