Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Pääministeri Sipilä petti lupauksensa, poliittisten palkintovirkojen korruptioperinne jatkuu

By | 30.8.2017
4 Comments
 • author avatar
  Janis Petke 3 vuotta ago Vastaa

  Hei

  Hannu Takkula ja Juha Sipilä eivät ole lestadiolaisia. Pyydän korjaaman jutun virheelliset väittämät.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 3 vuotta ago Vastaa

   Toteamus lestadiolaisuudesta on jutussa pelkkänä sivumainintana, eikä sillä ole suurempaa sisällöllistä merkitystä. Yleisen käsityksen mukaan kuvaus on kuitenkin paikkansapitävä, ja molemmat ovat tuoneet asiaa esiin myös julkisuudessa. Jos herrat itse kuitenkin muuta ilmoittavat ja pyytävät korjaamaan virheen, niin silloin toki editoimme tekstiä.

   http://www.iltalehti.fi/viihde/2016072221946255_vi.shtml

   http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041419515861_eb.shtml

   • author avatar
    Janis Petke 3 vuotta ago Vastaa

    Vaikka kyseessä olisi ”sivumaininta” on se asiavirhe, jota ette huomautuksesta huolimatta suostu korjaamaan. Alla linkki ja copypaste Iltasanomien jutusta jossa Takkula itse kommentoi lestadiolaisväitteitä.

    Harrastamanne pikkunäppärä poliitikkojen mustamaalailu nimettömänä netissä käyttäen virheellisiä väittämiä tehostamaan omia argumentteja on yksinkertaisesti huonoa journalismia.

    http://www.iltalehti.fi/politiikka/201708312200363470_pi.shtml

    ”Takkula pitää myös kummallisena, että samassa jutussa hänen väitetään olevan lestadiolainen ja samasta herätysliikkeestä Sipilän kanssa.

    – Oma poikani soitti minulle ihmetellen, miksi minun mainitaan olevan lestadiolainen. Myös liikkeen piiristä on soitettu minulle ja kysytty, olenko itse antanut tällaisen tiedon eteenpäin. En ole.

    Takkula kertoo, ettei hänellä ole mitään tekemistä lestadiolaisen liikkeen kanssa. Vuonna 1979 hänen perheensä erotettiin liikkeestä. Takkula oli silloin 15-vuotias eikä ole sen jälkeen ollut liikkeen toiminnassa mukana.

    – Jos joku on jostain syystä kiinnostunut minun uskonnollisesta vakaumuksestani, joka ei sinänsä liity politiikkaan millään tavalla, niin olen luterilaisen kirkon jäsen enkä kuulu mihinkään herätysliikkeeseen.”

 • author avatar
  Joris Potko 3 vuotta ago Vastaa

  Kiinnostava tapa viedä keskustelu verottomasta noin 250.000 euron vuosittaisesta kultaisesta kädenpuristuksesta sivuseikkaan harhauttamistarkoituksessa. Vielä koomisempaa on kommentoida Penis Jatke nimimerkin takaa pikkunäppärästi artikkelin kirjoittajan ”pikkunäppärää” poliitikkojen mustamaalaamista. Onkohan kirjoittaja jompi kumpi tarinan päähenkilöistä?

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.