3
kesä
2017

PB: Metsähallituksen tietojärjestelmä teki temput kalamiehille

Päivän Byrokraatti -palkinnon saa Metsähallitus, jonka virheen vuoksi yksikään paikkakuntalainen ei päässyt kauden ensimmäisenä päivänä laillisesti kalalle Inarissa sijaitsevan Juutuanjoen Alakoskella. Myynnin alkaessa kaikki neljä lupaa oli jo myyty tiskin alta. Ostajat olivat Poca Hontas, Pertti Eräreikä, Robin Hood ja Hessu Hopo. 

 

Päivän Byrokraatin hankkimista tositteista ilmenee, että luvat oli myyty klo 8.23, vaikka lupamyynnin oli määrä aueta vasta yhdeksältä.

 

Päivän Byrokraatti on selvitellyt asiaa ja saanut selville, että ostajien taustat ovat arveluttavia. Robin Hood on laiton maahanmuuttaja, jolla on huomattava rikoshistoria lähtömaassaan. Hänen johtamansa “Merry Men” -niminen rikollisjärjestö on vaaninut varakkaita matkalaisia Nottinghamin kaupungin läheisissä metsissä, ja kylvänyt kauhua paikallisen lainvalvojan saamatta järjestöä kuriin.

 

Myös Poca Hontas on Päivän Byrokraatin tietojen mukaan immigrantti, ja hänen nimensä tarkoittaa suomeksi pikku häirikköä. Hessu Hoposta palkintokomitealla ei ole parempaa tietoa, mutta paikalliset ovat kuvailleet häntä hyväsydämiseksi hölmöksi, joka lienee vedetty mukaan laittomuuksiin silkkaa yksinkertaisuuttaan.

 

Pääsyylliseksi lupien salamyyntiin Päivän Byrokraatti epäilee Pertti Eräreikää. Hänen nimensä viittaa virkamiestaustaan, ja saamiemme tietojen mukaan hän ilmeisesti työskentelee Metsähallituksen palveluksessa työnään järjestelmätestaus. Epäilemme, että hän on jopa yksi erälupajärjestelmän pääkäyttäjistä, ja vastuussa kaikista ennen myynnin alkua järjestelmään kirjatuista varauksista.

 

Korruptio. Nyt myös Lapin erämetsissä ja tunturipurojen raikkaudessa.

 

 

 

Saatat tykätä myös

Nyt tiedämme, miksi satuolennot hankkivat kalastuslupia Juutuanjoella

1 vastaus

  1. Seija Surillinen

    Haiskahtaisi jotenkin siltä että Ville Niinistö, Paavo Arhinmäki, Lee Andersson ja Husu ovat olleet asialla peitenimillä? Tuo vain tuli mieleen koska olen saanut heistä julkisuuten antamiensa lausuntojen pohjalta pahansuovan, ahneen ja juonittelevan kuvan. En tiedä onko niin, mutta sellaisen kuvan olen heistä saanut. Lisäksi pelkään heidän rakentamaansa vihapoliisijärjestelmää, jossa poliisi toimii kuten Stasi, KGB ja Bowibu.

    Vihreät ja marxilaiset kommunistit ovat tehneet Suomesta kammottavan paikan asua kantasuomalaiselle. Voisi sanoa että he ovat katkeralla suomalaisiin kohdistuvalla ihmisvihallaan pilanneet elämäni.