Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Poliisin hakema MV-Lehden ja Uber Uutisten sulkemismääräys olisi perustuslain vastaista ennakkosensuuria

By | 30.7.2016
13 Comments
 • author avatar
  Timo Kovalainen 4 vuotta ago Vastaa

  ”Emme jaksa edes lukea MV-Lehden kaltaista sontaa, emmekä ymmärrä miten kukaan muukaan voisi olla siitä kiinnostunut”

  Tuollaista kuulee lähinnä henkilöiltä, jotka eivät ole koskaan MV-lehteä edes lukeneet. Suosittelen lukaisemaan, niin aivan yllättäen kiinnostus ja sen ymmärrys herää. Valtamediasta poiketen MV mainitsee aina lähteet artikkeleissaan, ja näin juttujen totuuspohja on hyvin verifioitavissa ja arvioitavissa. Valheita en ole MV-lehdestä vielä löytänyt eikä sellaisia ole kovista väitteistä huolimatta osoittanut kukaan muukaan. Sen sijaan valtamediassa vilahtelee toisinaan ilmiselvän läpinäkyvästikin valheellisia artikkeleita, ja MV-lehti on myös lukuisia valtamedian artikkeleita TODISTANUT valheellisiksi, vedenpitävin todistein. En myöskään voisi järjellä muuta syytä keksiäkään tälle valtamedian ja virkakoneiston MV-lehden vastaiselle ajojahdille.

  Muuten toki Teiltä hyvä kannanotto sananvapuden puolesta, kiitos siitä!

  • author avatar
   Timo Kovalainen 4 vuotta ago Vastaa

   Ja tarkoitin siis, että sellaisia valheita en ole MV-lehdestä vielä löytänyt, joita ei niiden ilmitullessa olisi korjattu. Uutisankkoja tietenkin tulee välillä, mutta MV-lehti on niitä varsin näkyvästi korjannut editoimalla ne kuntoon ja aina silloin myös julkaissut uuden artikkelin jossa on kerrottu kyse olleen ankasta. Valtamediassa ei usein näy minkäänlaisia korjauksia lukemattomiin valheellisiin artikkeleihin, ja jos näkyy niin se oikaisu on tehty jollain pienellä huomaamattomalla präntillä.

   • author avatar
    Päivän Byrokraatti 4 vuotta ago Vastaa

    Tiedän, että MV-Lehti tekee myös arvokasta työtä nostaessaan esiin ihan oikeita uutisia, joista muu media välillä jopa ilmiselvän poliittisista syistä vaikenee.

    MV-Lehdessä häiritsee kuitenkin törkeä kirjoitustyyli ja älytön määrä tahallista lainrikkomista, muun muassa toisten tahojen tekijänoikeuksien räikeät loukkaukset ja toisinaan kirjoitukset, joita ei voi kuvailla kuin kasaksi kunnianloukkauksia.

    Jos samat tutkivan journalismin ansiot saisi ilman kaikkea sitä sontaa, lehteä voisi joskus ehkä lukeakin.

   • author avatar
    Stego Saurus 4 vuotta ago Vastaa

    Tarinasi ei pidä paikkaansa; niillä jotka seuraavat journalistiliiton ohjeita on oikaisuvelvolllisuus, sekä useassa tapauksessa on velvollisuus myös seurata jutun edistymistä. MV ei harrasta kumpaakaan. Normaali media sen sijaan joutuu oikaista jokaisen jutun, se ettet ole huomannut niitä johtuu: joko et ole huomannut oikasuja, mikä on erittäin todennäköistä. Tämä on ollut ongelmana jo printtimediassa, 200 vuotta sitten, oikaisut hautautuu jonnekin sivulle 15. Vaikka laittaisit sen oikaisun etusivun uutiseks silti on ihmisiä jotak ovat virheellisen jutun lukeneet mutta eivät törmää oikaisuun.. Tämän takia on päätoimitus joka valkkaa nyt ainakin selkeät valheet vittuun, pitää olla sentään aikomus olla totuudenmukainen. MV.llä tätä ei ole vaan mennään sen mukaan että jos jutusta joku valittaa, se EHKÄ poistetaan. Perse edellä puuhun siis.

    Vertaus valtamediaan on siis täysin vääristynyt ja jos mennään puhtaan statistiikan mukaan, MV:ssä julkaistuja suoranaisia valheita on kymmeniä kertoja enemmän. Tätä suhdelukua et voi kieltää mitenkään. EI se riitä että oikaistaan, pitää osoittaa myös että jutun julkaisulla oli jotain perusteita, taustoja on selvitetty edes nimellisesti. Julkaisija on lopulta vastuussa ja Ilja on yrittänyt tätä vastuuta kiertää laittamalla se jutun lähettäjän syyksi mutta kun on amatööri, ei tajua että päätoimittaja on lopulta vastuussa, joten juttu on menossa oikeuteen..

    MV lehden totuudenmukaisuus ei siis todellakaan ole epäselvää. Suomessa on sananvapaus. Se ei tarkoita etteikö sanoistaan voi joutua myös ongelmiin. MV lehden kohdalla kyse on jatketusta rikoksesta jolloin voidaan käyttää erikoistoimia jotta rikoksen tekeminen loppuu edes tutkinnan ajaksi. Jos tämä tuntuu nyt herättävän närää, alkakaas kattoa mitä muita liiketoimia poliisi voi keskeyttää, tulee ehkä selville miten tämä laki toimii.. Ei todellakaan ole selkeä tai edes reilu; sisältää samat vaarat mitä tässä artikkelissa tuotiin esille. Valittaako siitä kukaan? nope.. Sama periaate, poliisin toimet ovat olleet johdonmukaisia.

    MV lehti + RK porukka potenssiin tyhmyyden tiivistyminen: Case MV lehti.

    • author avatar
     Päivän Byrokraatti 4 vuotta ago Vastaa

     Olet ymmärtänyt PB:n kirjoituksen väärin. Me emme väitä, että MV-Lehti olisi hyvä media, tai että sen jutuissa ei olisi suoranaisia valheita. Varmasti on, ja epäilemättä paljon. Emme myöskään yhtään epäile sitä, etteikö MV-Lehden julkaisijalle koidu kirjoituksista jälkikäteisiä laillisia seuraamuksia.

     Juttumme ydin oli siinä, että tästä huolimatta julkaisu ei voi joutua ennakkosensuurin uhriksi, eikä Suomen laki mahdollista minkään julkaisun kieltämistä.

  • author avatar
   Patrik Selin 4 vuotta ago Vastaa

   ”Valheita en ole MV-lehdestä vielä löytänyt eikä sellaisia ole kovista väitteistä huolimatta osoittanut kukaan muukaan”

   Valheellinen uutinen:

   http://mvlehti.net/2016/07/25/ruotsissa-kaynnissa-suuri-raiskausaalto-kunnon-taharrush-kesa/

   http://mvlehti.net/2016/08/02/almamedialta-ihan-selkeaa-pedofiliaan-vivahtavaa-settia-kaikkien-aikojen-rimanalitus-iltalehdelta/

 • author avatar
  Tilannetta seurannut 4 vuotta ago Vastaa

  ” jos mennään puhtaan statistiikan mukaan, MV:ssä julkaistuja suoranaisia valheita on kymmeniä kertoja enemmän. Tätä suhdelukua et voi kieltää mitenkään”

  Paitsi tietysti totuudella.

  Kovasti on odoteltu niitä kymmeniä tai edes yksittäisiä esimerkkejä ”suoranaisista valheista”, mutta ei ole kuulunut mitään.

  Sen sijaan rasmuslaisten ja takkunettiläisten häiriköinnistä ja perättömien juttujen kirjoittelusta johtuen MV-lehti on ottanut käyttöön kirjautumispakon. Mielipideosastoilla oli moneen kertaan täysin sairaita juttuja mitä ilmeisimmässä provosointi- ja häirintätarkoituksessa ja samat häiriköt sitten vaahtosivat muualla, että hei hyi onpas kauheita juttuja tuolla MV-lehdessä, vaikka ihan itse olivat jutut kirjoitelleet.

 • author avatar
  Minä 4 vuotta ago Vastaa

  Päivän Byrokraattti kuuluu tähän ns. Valeoppositioon ….

  MV -Lehti on täytä paskaa…Mutt……On nyt alettu viljelemään tässä

  Suomen Valhe/Paskamediassa….Kun sitä ei saatu pois Markkinoilta….edes

  Laittomin keinoin….

  Tämän Päivän Byrokraattin Valheellisuuden huomaa siitä kuinka Se vähättelee

  tämän Suomen Valtavmedian Valheellisuuden…..

  ….” joista muu media >välillä< jopa ilmiselvän poliittisista syistä vaikenee."…..

  PB jättää tässsä törkeästi mainitsematta sitä …Että tuo Valtamedia

  JATKUVASTI Valehtelee….Vääristelee….jättää Kertomatta Asiota…..EI vaan

  (Sisä)poliittisesta…..Vaan myös (Ulko)poliittisista sekä Taloudellisista

  Syistä….

  Joten:

  Kommentoija pyytää lukijoita ymmärtämään, että tässä kommentissa ei ole kyse Päivän Byrokraatin tai minkään muunkaan roskajulkaisun kannattamisesta, vaan sanan- ja mielipiteenvapauden puolustamisesta. En jaksa edes lukea Päivän Byrokraatin kaltaista sontaa, enkä ymmärrä miten kukaan muukaan voisi olla siitä kiinnostunut, mutta tuo seikka on nyt irrelevantti.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 4 vuotta ago Vastaa

   Katsos vaan, sienikausi näyttää olevan käynnissä.

 • author avatar
  Kekkonen 4 vuotta ago Vastaa

  Suomen poliisi rikkoo lakeja ja toimivaltuuksiaan täysin surutta. Mikäs on rikkoessa kun poliisia valvoo poliisi. Tämä käytännössä lähes aina takaa koskemattomuuden vaikka tekisi mitä. Ja sisäministeri aina joku vähä-älyinen typerys.

 • author avatar
  th 4 vuotta ago Vastaa

  Tästä on unohtunut yksi tärkeä kohta eli se, että MVtä pyörittää espanajalainen firma. Eli jos jotain rikoksia on tapahtunut, niin niiden tutkinta ja rangaistukset kuuluu Espanjan viranomaisille, ei suinkaan suomalaisille. Tätä voi verrata aivan täydesti kavkazcenteriin. Venäjä haluaa sulkea sen, koska se promoaa terrorismia. Suomi taas (eli maa josta sitä pyöritetään) ei, koska sananvapaus..

 • author avatar
  Lily 4 vuotta ago Vastaa

  There is a critical shortage of intarmofive articles like this.

 • author avatar
  Leino Kimmo 2 vuotta ago Vastaa

  Suomen ”joukkovietinnän” jakelu näyttää olevan kiellettyä mm. seuraavista asioita : Julkinen lakitietokanta Finnlex::

  Suomen ”perustuslaki” 118 § .. Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tai Miljardivarkaus : Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata. ( suomeksi varastaa; laki 444/2012).

  Tai että Suomi on JÄRJESTELMÄKORRUPTIO:

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Eli lahjottu valtiopetos ( Pl 118 §) ja miljardivarkaus ovat asioita, jotka eivät kiinnosta ”päälehdistöä” ?

  archive.is / kimmoleask.fi ( julkisia todisteita Suomen järjestelmäkorruptiosta).

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.