Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

Löytyi! STTK:n havainto työelämän murroksesta kateissa 15 vuotta

By | 13.12.2016
3 Comments
 • author avatar
  K.K 2 vuotta ago Vastaa

  Nämä tosimedian uutiset käyvät päivä päivältä hulluimmiksi, kaarnavene linjalla näköjään jatketaan. Ja tuohonkin uutisointiin taas onnistuttiin Venäjä uhkaa laittamaan samalla, kansalaisten alitajuntaan vaikuttaminen alkaa olemaan jo törkeän räikeää.

 • author avatar
  ceterum censeo 2 vuotta ago Vastaa

  Päivän Byrokraatti ihmettelee, aivan oikein, millä vuosikymmenellä tuo Taloussanomat elää. Mutta eikö asiaa voisi katsoa valoisalta puolelta. Juttu on kutakuinkin tervejärkinen ja se on sentään paljon enmmän kuin kyseisen konsernin päälehdeltä on ollut lupa viime aikoina odottaa.

  Mitä tulee tuohon Demokraatin painoksen katoamiseen, elän edellenkin sietämättömässä jännityksessä. Siitä on jo useita päiviä, kun kautta median oli suorastaan valtavia uutisis siitä, että Posti on kadottanut kyseisen lehden koko painoksen. Sen jälkeen asiasta ei ole kuulunut eikä näkynyt hisaustakaan. Jatkuuko etsintä edelleen? Onko johtolankoja? Selviääkö tämä suuri arvoitus ennen kuin Ruotsin poliisi saa Palmen murhan ratkaistuksi?

 • author avatar
  Hamilton 2 vuotta ago Vastaa

  Kuulemma Demokraatin ”katoaminen” johtuu edustaja Lepomäen haastattelusta.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.