Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

Löytyi! STTK:n havainto työelämän murroksesta kateissa 15 vuotta

By | joulukuu 13, 2016
3 Comments
  • author avatar
    K.K 1 vuosi ago Vastaa

    Nämä tosimedian uutiset käyvät päivä päivältä hulluimmiksi, kaarnavene linjalla näköjään jatketaan. Ja tuohonkin uutisointiin taas onnistuttiin Venäjä uhkaa laittamaan samalla, kansalaisten alitajuntaan vaikuttaminen alkaa olemaan jo törkeän räikeää.

  • author avatar
    ceterum censeo 1 vuosi ago Vastaa

    Päivän Byrokraatti ihmettelee, aivan oikein, millä vuosikymmenellä tuo Taloussanomat elää. Mutta eikö asiaa voisi katsoa valoisalta puolelta. Juttu on kutakuinkin tervejärkinen ja se on sentään paljon enmmän kuin kyseisen konsernin päälehdeltä on ollut lupa viime aikoina odottaa.

    Mitä tulee tuohon Demokraatin painoksen katoamiseen, elän edellenkin sietämättömässä jännityksessä. Siitä on jo useita päiviä, kun kautta median oli suorastaan valtavia uutisis siitä, että Posti on kadottanut kyseisen lehden koko painoksen. Sen jälkeen asiasta ei ole kuulunut eikä näkynyt hisaustakaan. Jatkuuko etsintä edelleen? Onko johtolankoja? Selviääkö tämä suuri arvoitus ennen kuin Ruotsin poliisi saa Palmen murhan ratkaistuksi?

  • author avatar
    Hamilton 12 kuukautta ago Vastaa

    Kuulemma Demokraatin ”katoaminen” johtuu edustaja Lepomäen haastattelusta.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.