13
joulu
2016

Löytyi! STTK:n havainto työelämän murroksesta kateissa 15 vuotta

Suomen työelämä on murroksessa globalisaation ja digitalisaation vuoksi, kertoo STTK:n lehti. Asiasta uutisoi tänään ensimmäisenä valta- ja tosimediaan kuuluva Taloussanomat.

 

Päivän Byrokraatti ei tiedä, millä vuosikymmenellä Posti on hukannut kyseessä olevan STTK:n lehden painoksen, mutta pitää myönteisenä, että se on ilmeisesti löytynyt viime viikolla kadonnutta Demokraatti-lehteä etsittäessä, ja tämäkin tieto saadaan viimein perille.

 

Tapahtuman seurauksena toimitustaan järjestelevä Päivän Byrokraatti on luopunut aikeesta ryhtyä toimittamaan paperilehteä.

 

 

sttk

Taloussanomat (IS) 12.12.2016

 

Saatat tykätä myös

PB: Kusti polkee jalkaa, kun posti ei kulje
PB: Muu maailma elää 24/7, Suomen Posti vähentää jakelua
PB: Antti Palola (STTK): “Jos työ nykykorvauksilla sunnuntaina ei kannata, jääköön tekemättä”

3 vastausta

  1. K.K

    Nämä tosimedian uutiset käyvät päivä päivältä hulluimmiksi, kaarnavene linjalla näköjään jatketaan. Ja tuohonkin uutisointiin taas onnistuttiin Venäjä uhkaa laittamaan samalla, kansalaisten alitajuntaan vaikuttaminen alkaa olemaan jo törkeän räikeää.

  2. ceterum censeo

    Päivän Byrokraatti ihmettelee, aivan oikein, millä vuosikymmenellä tuo Taloussanomat elää. Mutta eikö asiaa voisi katsoa valoisalta puolelta. Juttu on kutakuinkin tervejärkinen ja se on sentään paljon enmmän kuin kyseisen konsernin päälehdeltä on ollut lupa viime aikoina odottaa.

    Mitä tulee tuohon Demokraatin painoksen katoamiseen, elän edellenkin sietämättömässä jännityksessä. Siitä on jo useita päiviä, kun kautta median oli suorastaan valtavia uutisis siitä, että Posti on kadottanut kyseisen lehden koko painoksen. Sen jälkeen asiasta ei ole kuulunut eikä näkynyt hisaustakaan. Jatkuuko etsintä edelleen? Onko johtolankoja? Selviääkö tämä suuri arvoitus ennen kuin Ruotsin poliisi saa Palmen murhan ratkaistuksi?

Kommentoi