Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Vihreiden nuorten ehdottama pakollinen häirintävastaava on jo kirjattu lakiin. Sitä kutsutaan esimieheksi.

By | 14.11.2017
7 Comments
 • author avatar
  Karl 3 vuotta ago Vastaa

  Olen ollut työelämässä yli 35 vuotta. Erilaisia työpaikkoja minun uralle on mahtunut reippaasti yli 10 isoista pieniin yrityksiin. Varsinaiseen häirintään en ole törmännyt missään. Olen kyllä tavannut monenlaista seksuaalista kanssa käymistä, mutta kaikissa tapauksissa molemmat osapuolet ovat olleet täysin yhteisymmärryksessä ja sovussa toimineet.
  Ihmetyttääkin missä on ne työpaikat joissa on menossa Vihreiden nuorten vaivaama häirintä. Jossainhan sellainen täytyy olla arkipäivää, kun siitä näin järein asein lähdetään poistamaan. Vai onko niin, että viimepäivien mediarummutus on sumentanut todellisuuden ja jatkuva poikkeuksien esilletuominen on muodostanut imaginääritodellisuuden, jossa kukaan ei ole turvassa.

 • author avatar
  Veijo Hoikka 3 vuotta ago Vastaa

  Vihreät ovat osa järjestelmää, jolla pyritään murentamaan demokratian rippeetkin Suomessa. Viheriköt (kypsymättömät vihreät) ovat mukana showssa, jolla käännetään kansalaisten huomio pois epäkohdista yhteiskunnan instituutioissa. Samaa peetä kuin lbgt…ö ja tuhannet sukupuolet vitunvirkkaajineen ja muut muodikkaat öyhötykset. MeToo on räjähtänyt ympäri maailman, syytöksiä ahdisteluista satelee ja poliiseilla sekä tuomareilla riittää hommia. Näiden ahdistelutapauksilla on sitten hyvä selitellä seksuaalirikosten määrän lisäystä , joiden sekaan raiskaukset saadaan hyvin kätkettyä.

 • author avatar
  ceterum censeo 3 vuotta ago Vastaa

  Byrokraatin pitäisi nyt tietää, että eivät Vihreät nuoret tunne työelämää. Niinpä he eivät tiedä, että siellä on esimiesten lisäksi henkilöstöosastot, luottamusmiehet, työsuojeluvaltuutetut ja työterveydenhoito joista voi hakea turvaa, jos kokee itsensä ahdistetuksi tai ahdistuneeksi. Toisaalta, Vihreiden nuorten kannalta nuo kaikki ovat epäolennaisia asioita. He vasta valmistautuvat astumaan työelämään ja sitä varten he tarvitsevat suojatyöpaikkoja, joissa ei ole tulosvastuuta mutta joissa pääsee päsmäröimään vapaasti muiden asioita.

  • author avatar
   KK 3 vuotta ago Vastaa

   ”eivät Vihreät nuoret tunne työelämää.”
   vs.
   ”He vasta valmistautuvat astumaan työelämään ja sitä varten he tarvitsevat suojatyöpaikkoja”

   Väittäisin että Vihreät Nuoret tuntevat nykyaikaisen työelämän erittäin hyvin ja ihan oikein oman etunsa kannalta ajavat kahta asiaa:

   1) (lyhyellä tähtäimellä) agitoivat lain vaatimia kiintiöpaikkoja jotka täytetään heillä sekä heidän sidosryhmillään.
   2) (pitkällä tähtäimellä) lisäävät vipuvarttaan elinkeinoelämän piirissä. Tarkoituksena on että joka firmassa on Hyveellisen Elämän Komissaari valmiina manaamaan twitterkaustin vaikka työpaikkaruokalan epäsopivasta huulenheitosta. Tämä taas suorasti kiristää toisinajattelijoiden toimeentulomahdollisuuksia ja epäsuorasti ohjaa pala palalta koko julkista ilmapiiriä haluttuun suuntaan. ”Taidan olla ainoo joka aattelee näin ku ei näistä kukaan muukaan puhu” funtsii Paavo Punaniska kahvitauolla.

 • author avatar
  abc 3 vuotta ago Vastaa

  Yhtä tärkeä kuin joka kunnassa oleva kunnallinen jäteneuvoja. Lukemani mukaan tuo virka on perustettu virheiden vaatimuksesta. Olisi kiva tietää tarkemmin tuonkin virkamiehen työnkuvasta, sillä yksikään tuntemani henkilö ei ole ollut edes tietoinen tuommoisesta virkamiehestä, saati ikinä tarvinnut jäteneuvojan neuvoja.

  • author avatar
   ceterum censeo 3 vuotta ago Vastaa

   Se on sellaisten koulunpenkillä kasvaneiden toimintatapaa. Ne jotka osaavat ja joilta löytyy tarmoa, tekevät. Ne, jotka eivät osaa eivätkä oikein viitsikään, neuvovat.

 • author avatar
  Veijo Hoikka 3 vuotta ago Vastaa

  Idea hyvä, jos se oikein totetetaan, jolloin sillä olisi työttömyyttä vähentävä vaikutus. Häirintävastaava toimisi myös työpaikkavihapuhevastaavana. Häirintävastaavana huolehtisi siitä että häirintää riittäisi. Vihapuhevastaavana siitä, että häirintä tulkittaisiin myös vihapuheeksi. Virkaan olisi vaatimuksena vihertävä sielunelämä tai muu kulttuurimarxistinen pätevyys. Heitä on varmastikin vapaalla jalalla niin paljon, että virat täytettyä Suomessa ei olisi enää työttömiä.
  Organisaation luojaksi ehdotan Keijo Kaarisadetta
  https://twitter.com/vihapuhepoliisi/status/930125472540905472

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.