Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Nesteen kiertotaloushanke pyrkii veronmaksajien taskulle?

By | 3.4.2018
2 Comments
 • author avatar
  asko joensuu 2 vuotta ago Vastaa

  Muuten hyvä mutta. Ei ratkaisu ole polttaa taivaan tuuliin jugurttipurkkeja. Nekin voisi kierrättää. Tehdä uudestaan uudet jugurttipurkit, kuin paperista uutta paperia. vaikka prosessi on vaikea, niin jonku täytyy näyttää suunan! Olkoon vaikka suomi ja neste ensin. Olihan autollakin alku aikoinaan todella huono hyötysuhde, mutta se on siitä kehittinyt.

  Aina prosessia voidaan kehittää, mutta ensin täytyy tehdä koelaitos. Onhan Lappeerannan yliopistossa kehitetty tämä https://yle.fi/uutiset/3-9652845 toinen https://www.lut.fi/uutiset/-/asset_publisher/h33vOeufOQWn/content/ensimmainen-aurinkosahkolla-polttoainetta-tuottava-koelaitos-lut-hen

  Jonku vain täytyy olla ensimmäinen ja kehittää toimiva prosessi/tuote. Tottakai hiilidioksi/jugurttipurkki takaisin öljyksi tai joksikin muuksi kuluttaa energiaa.

  • author avatar
   Jeppe 2 vuotta ago Vastaa

   Ihana ajatus, mutta kun meillä on ne luonnonlait. Polymeerit eivät uudelleenjärjestäydy vain siksi, että sinä niin haluaisit.

   ”Ja sitten musta olis kans kivaa kun kaikille jaettais tosi paljon rahaa ja kaikilla olis mersut ja sitten tehtäisiin puita, jotka kukkisi läpi vuoden ja kukat olis tehty seteleistä ja kukaan ei olis enää köyhä!”

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.