Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PAB: Tositarina NASA:n avaruuskynästä

By | 22.8.2018
2 Comments
 • author avatar
  Veijo Hoikka 2 vuotta ago Vastaa

  No vaarallisia ovat siis lyijykynätkin, olispa ton taannoin koulussa tienny! 100% hapessa silmään tunkeutuneet grafiittihiukkaset aiheuttavat näössä oikosulkuja ja lyijy-ytimen kuori vielä palaa tuhoten avaruuslaivan vermeet.
  Kirjassa Too Far From Home, A story of Life and Death in Space Chris Jones kuvailee lyijykynääkin pahempia vaaroja avaruusmatkailussa. Vaikka amerikkalaiset miljardiprojektit ovat tuottaneet paljon hyvää projektien vetäjille, neuvostoliittolaisilla keksintösovelluksilla on myös hyvää saatu aikaan. Kosmonauteilla oli bägisssään katkaistu 2-piippuinen haulikko (koska aina ei maahan kopsahtava kotelo osu susivapaalle alueelle), kunnon työkalut (astronauteilla kellosepän vehkeet äijien hommiin, eipä aukea isommat esteet, joita varten venakoilla oli 8 paunan vasara), jne. Kansainväliseen avaruusasemaan juuttuivat jenkkien astronautit, koska Columbia-sukkula tuhoutui miehistöineen, RIP, mutta kosmonautti Budarin otti pojat kyytiin, koska jenkkien taxipalvelu oli ohi. Soyuziin mahtui epämukavasti 3 miestä. Ilmakehää lähestyessä Budarin sanoi: ”Now we’re going to have some fun”. Kuuden geen kohdalla ainakin toinen jenkki otti lukua, Budarin ajeli vielä 8 geetä kupeissaan. Hieman meni sekin laskeutuminen osumatarkkuudessa vituralleen. Mutta sen jälkeen jenkit ovat avaruustaksimatkailussa luottaneet venäläisiin avaruuslaivatelakoiden tuotteisiin.
  Että sen minkä kynähommissa häviää, sen saattaa voittaa antamalla oikeille äijille äijien vehkeet.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 2 vuotta ago Vastaa

   :)

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.