12
helmi
2016

PB: Ortodoksikirkko sai välimiesoikeuden päätöksellä kuitata velkansa rukoilemalla

Päivän Byrokraatti -palkinnon saa Venäjällä Nizhniy Novgorodissa kokoontunut välimiesoikeus, joka päätti, että ortodoksikirkko voi kuitata yli puolet runsaan 5 000 euron arvoisesta velastaan insinööritoimistolle rukoilemalla yhtiön toimitusjohtajan ja myyntipäällikön puolesta. Insinööritoimisto oli valmistanut kirkon kiinteistöön uuden lämmitysjärjestelmän, mutta kirkko oli jättänyt laskun maksamatta.

 

Päivän Byrokraatti -palkintokomitean pastafaristit ovat heti päätöksen tultua ilmoittaneet Nordealle, että he kuittaavat asuntovelkansa rukoilemalla Lentävältä Spagettihirviöltä, että tämä suojelisi nuudelisella ulokkeellaan pankin aluekonttoreja ja hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroosia.

 

Siunattu olet, oi välimiesoikeus. Tulkoon sinun tahtosi ja vapautukoot kansa veloistaan lankeamalla polvilleen. (Muutkin kuin vain korkeakorkoiset ja kepeämoraaliset tyttöset.) Ramen.