Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Outi Silfverberg (vihr.)

By | 14.5.2015
5 Comments
 • author avatar
  Anomuumi 5 vuotta ago Vastaa
 • author avatar
  Ful namn 5 vuotta ago Vastaa

  Rokkiluoto nyt on ihan täysi kuriositeetti. Rakennettiin rokkiluotoa eli ei, niin silta on liikennehankkeeksi harvinaisen kannattava. Jos sillan rakentamisen ajoitusta ei olisi tyritty (sen pitäisi olla jo rakentumassa), niin tuo olisi maksanut suurimman osan itsestään takaisin jo ihan vain kasvaneina tontinluovutustuloina. Ei sen suhteenole tietysti vieläkään liian myöhäistä . Varsinainen liikenteellinen hyöty on myös varsin maukas, koska silta tuo Kruunuvuorenrannan noin 10-20 minuuttia lähemmäs Kalasatamaa, Helsingin keskustaa, Pasilaa, Etelä-Espoota jne.

 • author avatar
  Rakennusvirasto 4 vuotta ago Vastaa

  ”Silta” ei maksa 250 miljoonaa. Hinnalla saa 3 siltaa, 10 km ratikkalinjaa ja pyörätiet. Muutenkin kannattaa tarkistaa faktat, esim. sivulta: http://www.uuttahelsinkia.fi/fi/kruunusillat/kysymyksia-ja-vastauksia

 • author avatar
  Lokki 4 vuotta ago Vastaa

  ”Silta” ei maksa 250 miljoonaa vaan uusimpien arvioiden mukaan 375 miljoonaa. Kun arvio vuodessa lähes tuplaantui, lienee todellinen toteutuva hinta jo miljardin tasoa.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 4 vuotta ago Vastaa

   Enpä ihmettelisi.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.