Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PAB: EK, joka lopettaa keskitetyt tupo-neuvottelut

By | 25.11.2015
2 Comments
 • author avatar
  Duunari 2 vuotta ago Vastaa

  Kannattaa tutustua, miten Ruotsissa on käynyt monelle alalle, mistä yleissopivuudet on poistettu. Aika harva menee töihin jos saa saman verran kotona istumisella, varsinkaan jos se työ on vähänkin raskaampaa. Ensin pitäisi tehdä näille tulonsiirroille jotain, ja sen jälkeen alkaa polkea palkkoja. Toinen vaihtoehto on alkaa rakentaa aitoja eiran ja westendin ympärille, koska rikollisuus tulee räjähtämään käsiin. ;) AIka moni tavan työläinen käy töissä näissä tavan duuneissa sen takia, et ylitöillä ja vastaavilla on mahdollisuus edes kohtalaisiin tuloihin, mut mikäli ne poistetaan, niin kyllä se elintaso jostain haetaan.

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 2 vuotta ago Vastaa

   Olet täysin oikeassa, ylimitoitetut tulonsiirrot pitää ilman muuta poistaa.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.