Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Vihreiden kehuma muovin kierrätys on todellisuudessa tarkoittanut muovijätteen vientiä Kiinaan

By | 24.3.2018
3 Comments
 • author avatar
  ceterum censeo 2 vuotta ago Vastaa

  Ei näissä vihreissä kuvioissa merkittävää ole vaikuttavuus vaan moralismi. Pragmaatikko ajattelee ratkaisujen toimivuutta ja vaikutuksia. Moralisti ajattelee toiminnan motiiveja ja tarkoituksia. Tulokset ovat jo toisarvoisia. Tämä perustuu siihen, että vihreä liike on uskonto, jota tosin ei yleensä nimitetä uskonnoksi. Niinpä synnintunnon herättäminen ja katumusharjoitusten tekeminen on siinä, kuten muissakin uskonnoissa, varsin keskeisessä asemassa.

 • author avatar
  Hasse Tao 2 vuotta ago Vastaa

  50 vuotta niin maailmasta loppuu öljy ja sitten keksitään keino hankkia muovia merestä ja puristaa siitä öljyä. Sellainen laite Japanissa keksittiin ajat sitten, muovista oikean laillapolttamalla ja puristamalla saatiin eroteltua öljyä. Keksijä vain ” katosi” raha AINA ratkaisee. Surullista vain on että maapallon lajit vai eivät vain kestä 50 vuotta tätä menoa.

 • author avatar
  Mikko Paunio 2 vuotta ago Vastaa

  Olen Ceterumin kanssa harvinaisen samaa mieltä tutkittuani vihreyttä 30 v.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.