Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Valtiontukea puisille dildoille ja anustapeille

By | 2.2.2019
5 Comments
 • author avatar
  seppo makkonen 1 vuosi ago Vastaa

  Kauppalehti kirjoittaa että Business Finlandin apuraha käytetäään verkkoaupan ja nettikaupan uudistamiseen. EU säännöt ehdottomasti kieltävät myynnin tai sen oheistoimintojen, jotka tähtäävät tilausten saamiseen tukemisen,. Myynnin tukeminen näetsen vääristää kilpailua sanoo Brysselin byrokraatit. Tiedän tämän varmasti, koska yritykseni on ollut useissa neuvotteluissa Tekes / Business Finlandin kanssa., yli 10 vuden aikana. Ei edes myyntimateriaalin (esitteiden) painatuskuluja saa tukea.

  Tehkää jotain! Nyt tapahtuu laittomuuksia

  • author avatar
   Jarmo Tverin 1 vuosi ago Vastaa

   Jossain tää Tea fiilistelee että aikoo näillä rahoilla lähteä japaniin markkinoimaan tuotteitaan, kun on ne olympialaisetkin tulossa ja kaikkea..

 • author avatar
  kari tajakka 1 vuosi ago Vastaa

  Helppo homma. Rahat liiviin, dildot persiiseen.

 • author avatar
  Mikko Sundman 1 vuosi ago Vastaa

  Kauppalehden alkuperäisen artikkelin kommenttiosiossa Teatiamon edustaja tarkentaa, että kyseessä on LAINA, ei AVUSTUS. Lainan omarahoitusosuus on 150 000. Teette tällä hetkellä negatiivista mielikuvamarkkinointia ja brändiä loukkaavaa tiedottamista joka perustuu virheelliseen tietoon.

  Eli Jos ja Kun laina maksetaan takaisin, valtion rahaa on tuhlattu nolla euroa. Ei siis mitään nähtävää, hajaantukaa.

  Tietojanne myönnetyistä avustuksista voisi myös päivittää. Se onnistuu näppärästi selaamalla niitä alla olevan linkin kautta – toisaalta olen varma että löydätte sieltä muutakin josta pahastua.
  https://tietopankki.tekes.fi/anonymous/extensions/MyonnettyRahoitus/MyonnettyRahoitus.html

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 1 vuosi ago Vastaa

   Business Finlandin rahoituspäätökset vuodelta 2019 (tai edes vuodelta 2018) eivät ole vielä BF:n ylläpitämässä julkisessa tietokannassa, joten ainoa käytettävissä oleva tieto on Kauppalehden artikkelissa kerrottu. Jälkimmäisessä kirjoituksessa totesimmekin seuraavasti: ”Uutinen ei yksilöi, millaisesta tuesta tarkemmin ottaen on kyse, mutta BF:n käytännön tuntien kyseessä on luultavasti edullinen t&k-laina.” Jos myös Teatiamon edustaja on näin itse kommentoinut, niin veikkauksemme taisi osua kohdalleen.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.