Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Hernesaaren ruuhkasuma on Jätkäsaari 2

By | 27.3.2019
4 Comments
 • author avatar
  Nihilisti 1 vuosi ago Vastaa

  Ensin tehdään autoilu hankalaksi (ruuhkat ovat tarkoituksen mukaisia), sitten tehdään siitä niin kallista (sähköautot latausverkkoineen ja uusine veroineen) tämän jälkeen kielletään osa alueesta autoilta.

  Operaation aivopesu vaiheeseen kuuluvat tietysti opet uusine ”ilmasto opetussuunnitelmineen” jolloin jo lapsille kerrotaan,
  että jos ajat autolla ihmiskunta kuolee sukupolvessa.

 • author avatar
  Tuisku 1 vuosi ago Vastaa

  Oletko harkinnut blogin nimen muuttamista? Ehdotan otsikoksi ”Päivän vihreä”.

  Kun eihän tämäkään kirjoitus käsitellyt Hernesaaren kaavaa muilta osin kuin ”Hernesaaressa on näet liikennettä luomassa täsmälleen samat elementit kuin Jätkäsaaressakin: alueella on risteilyalusterminaali ja merenrantatalojen hinnat takaavat, että niihin on varaa vain vaurailla perheillä, joilla on pari-kolme autoa ja isän kesä-Porsche.”

  Siinä kaikki. Loppu oli vihreiden mollaamista.

  En tässä lainkaan puolusta vihreitä enkä ole aikeissa äänestää heitä. En ole siis lainkaan loukkaantunut vihreiden puolesta. Tarkoitan vaan, että näitä juttuja olisi paljon mukavampi lukea, jos niissä olisi enemmän asiaa ja perusteluja kuin yleistä mollaamista.

  Jos tarkoitus on korostaa liberalismia (mitä kovasti itse kannatan), niin miksi olet enemmän kiinnostunut puudildoista kuin urkintalaista? Onko kansalaisten tietoliikenteen valvonta niin pieni asia, ettei siitä tarvitse puhua?

  • author avatar
   Päivän Byrokraatti 1 vuosi ago Vastaa

   Tuota… eikö aika helppo ratkaisu ole olla lukematta, jos blogin sisältö ei kiinnosta? Kirjoittajat ainakin tarttuvat kynään vain aiheista, jotka sattuvat innostamaan. Tietoliikenteen valvonta ja vaikkapa uusi tekijänoikeusdirektiivikin ovat varmasti sinänsä hyviä aiheita, vaan eipä ole nyt kukaan kirjoittajista ehtinyt niiden pariin. Koeta kestää.

 • author avatar
  ceterum censeo 1 vuosi ago Vastaa

  ”Ei synny ruuhkasumppua. Hernesaaren ja kantakaupungin liikennejärjestelyt nojaavat vahvasti joukkoliikenteeseen, kävelyyn ja pyöräilyyn.” sanoo Sinnemäki.

  Kuuluisia viimeisiä sanoja, jotka tullaan liittämään siihen sarjaan ”hei, me tienataan tällä” ja muihin vastaaviin.

  Tämä on tällainen epäpyhä allianssi, jossa kaikki saavat toiveensa toteutettua. Vihreät on saanut suojatyöpaikan pomolleen, jolla ei ole oikeastaan minkään alan ammattitaitoa, jos viisunikkarointia ei huomuoida. Vihreät saa nyt toteutettua haaveensa kaupunginosasta, jossa autoliikenne on käytännössä mahdotonta. Seuraavaksi kokoomusa saa maanrakennusfirmoilleen rahakkaita sopimuksia, kun se autoliikennekin pitää saada jotenkin toimimaan ja ainoaks mahdollisuudeksi jää juupelin kallis tunneli. Ainoa, joka ei saa toivettaan toteutettua, on helsinkiläinen veronmaksaja, joka toivoo järkevillä kustannuksilla toteutettua toimivaa kaupunkiympäristöä.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.