Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PAB: Olipa kerran poliitikko, joka puhui totta

By | 1.3.2018
3 Comments
 • author avatar
  Pohdiskelija 2 vuotta ago Vastaa

  Taitaa Elinaa ärsyttää kun kaverien firmat ei saiskaan tästä automaattista raha-automaattia niin kuin aluksi luuli. Perinteinen libertaari ja klassinen liberaali. Kilpailu ja kaikki on kivaa niin kauan kunnes selviää että oma tuttavapiiri ei pääsekään suoraan hyötymään.

  • author avatar
   Haerski 2 vuotta ago Vastaa

   Jos ”Lepomäen kavereilla” tarkoitat pieniä yksityisiä palveluntuottajia, niin mitä pahaa siinä on, jos heidän etuaan ajetaan? Nyt koko potti on menossa Mehiläisen ja Terveystalon kaltaisille jättifirmoille, joiden etu luonnollisesti on, että sote-kekkereihin mahtuu mukaan niin vähän palveluntarjoajia kuin mahdollista. Nykyinen malli on kilpailua polkeva, mikä ei edes ihmetytä, kun puppet mastereina kulisseissa häärää nimenomaan nämä suuren palveluntarjoajat.

   Kavereiden etujen ajaminen ei ole itseisarvoisesti paha juttu, jos se lisää todellista valinnanvapautta ja kilpailua.

 • author avatar
  Haerski 2 vuotta ago Vastaa

  Todella virkistävä ulostulo Lepomäeltä, vaikka asiaahan hän on puhunut tähänkin asti. Kuitenkin se, että kansanedustaja uskaltaa puhua jopa omiaan vastaan on nykypäivän politiikassa lähes ennenkuulumatonta. Tuntuu, että suurin osa edustajista on Arkadianmäellä vain nostamassa liksaa ja painamassa oikeaa nappia aina kun puoluejohto niin käskee.

  Luonnollisesti muut kokoomusedustajat ovat heti kurinpitotoimissa kivittämässä Lepomäkeä julkisesta ulostulosta, koska heidän mielestään nämä kritiikit pitäisi ilmeisesti esittää hiljaa ryhmähuoneessa, että ne voidaan asianmukaisesti painaa villaisella. Tässähän on joka iikan Mehiläisen suojatyöpaikat vaarassa, jos tällaisia aletaan julkisesti puhumaan. Toisin sanoen Lepomäellä ei ole puolueen mukaan oikeutta kertoa äänestäjilleen mitä mieltä asioista todella on.

  Tässä kai nähdään miten vieraantunutta tuo vanha kaarti on demokratian ydinajatuksesta, eli kansan_edustajana olemisesta. Äänet ehkä tulee kansalta, mutta vaaliraha ja epäonnistuneen edustajanuran jälkeinen suojatyöpaikka Mehiläiseltä. Eipä tarvitse arvailla kumman puoleen tämän porukan lojaliteetti tällä hetkellä kallistuu.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.