Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Päivi Nergistä valtiovarainministeriön kansliapäällikkö? Mikä voisi mennä pieleen?

By | 18.4.2020
6 Comments
 • author avatar
  Terhomatti Hämeenkorpi 4 kuukautta ago Vastaa

  Just eikä melkein ! Koska Utare-Nerg on osoittanut taitavuutensa poliittisessa kiipeilyssä, nin tottapa hän hoitelee samalla tarmolloa ja taitavuudella Hetemäen jättämän postin. Niinkuin siitä vain!

 • author avatar
  Nestori 4 kuukautta ago Vastaa

  Niin siis mitä? Onko PN:n gradu mahdollisesti plagiaatti?

 • author avatar
  Jyge 4 kuukautta ago Vastaa

  Voiha ruttosentään ku itehi olisin syntyny lestaadiolaiseksi ja opiskellu lehmätieteitä

 • author avatar
  Länkky 4 kuukautta ago Vastaa

  Plussaa Kulmunille siitä, että Nerg ei ole (ainakaan julkisesti) kovinkaan pahasti kallella Kepuun päin. Poliittiset taustat ovat ehkä pikemminkin oppositiossa olevan kristillisen liiton suuntaan. Pahempaakin suhmurointia on nähty.

  Vaikka virallisesta koulutuksesta ei tietenkään ole haittaa, ei oman kokemuksen perusteella ihmisen koulutustaustalla ole kuin rajallinen merkitys pätevyyteen. Fiksu ihminen voi kyllä oppia omatoimisen opiskelun avulla ymmärtämään talousasioita paremmin kuin muutamat yliopiston taloustieteen proffat ja tutkijat, joiden julkiset esiintymiset ovat kaikesta koulutuksesta huolimatta niin uskomatonta aatteen värittää unelmahuttua, että en voi ymmärtää kuinka he voivat vuodesta toiseen sekoilla verovaroilla kustannettavassa virassa.

  Toki Päivin valinta tukisi hallituksen tavoitetta tietyn sukupuolen edustajien määrän vähentämistä hallinnon huippupaikoilla. Noissa talkoissa voi substanssiosaamisen vaatimuksista tarvittaessa hieman joustaa, kunhan kromosomit ovat oikeat.

  • author avatar
   Joe Poika 4 kuukautta ago Vastaa

   Vaikka Nerg saapui Räsäsen mandaatilla valtionhallintoon niin huhut kertovat että hänellä on vankka Maalaisliittolainen perhetausta joka ei lähde todistetusti ihmisestä vaikka viettäisi lopun ikänsä kaupungissa

 • author avatar
  Merisalon Artsi 4 kuukautta ago Vastaa

  Olen kuullut kerrottavan, että siihen vaaditaan vähintään 5 sukupolvea.
  Mahtaneeko pitää paikkansa?
  Noin lyhyt aika?

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.