Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Sananvapaudesta ja kaksoisstandardeista

By | 8.11.2019
9 Comments
 • author avatar
  TomiV 8 kuukautta ago Vastaa

  ”Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia, mutta jotkin eläimet ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.”

 • author avatar
  J. Jörgensen 8 kuukautta ago Vastaa

  ”vain siinä tapauksessa, että asianomistaja (ao. jumala) vaatii epäillylle rangaistusta.” Paha, paha – vaikka eihän se nyt juuri kummonen jumala ole, joka tarvitsee maallisen poliisin avukseen! Joo no, vakavammin, milloinkahan näiden satukirjojen hahmot saavat jäädä rauhaan kirjojensa kansien väliin. Mitä Toiviaiseen tulee, niin päällimmäiseksi vaikutelmaksi jää akkamainen takertuminen lillukanvarsiin ja kyvyttömyys hahmottaa isompaa kuvaa; molemmat ominaisuuksia, joita ei toivoisi valtakunnansyyttäjän tasoiselta vaikuttajalta.

 • author avatar
  sanan vapaus 8 kuukautta ago Vastaa

  Kaikki Kokoomuksen äänestäjät tullaan tuomitsemaan jälkikäteen poliisivaltion luomisien avustamisesta.

  Kokoomus oli myös avaamassa maan rajoja pedofiileille ja terroristeille. Kokoomuksen äänestäjät ovat myös avustaneet ulkomaalaisia rikollisia ja pedofiilejä.

  Kokoomus näyttää esimerkkiä siitä miten sääntöjä tullaan soveltamaan Kokoomuksen äänestäjiin tulevaisuudessa. Kokoomus ei ole Suomen puolue vaan muslimiterroristien.

 • author avatar
  Juhani Nissilä 8 kuukautta ago Vastaa

  J.Jörgensen mitäpä itse satuilet?

 • author avatar
  Jukkis 8 kuukautta ago Vastaa

  Miten Suomi tuhotaan I BlokkiMedia

  https://www.youtube.com/watch?v=tNhuTEszFnw

 • author avatar
  pilkkuviila 8 kuukautta ago Vastaa

  Hyvä kirjoitus, johon voisi vielä lisätä vähän pohdiskelua tahallisuudesta tai tuottamuksellisuudesta. Kiihotus kansanryhmää vastaan on tuomittavaa vain tahallisena, joten mikä olisi tahallista saatavilla pitämistä ja mikä ei?

  Minusta pelkkä passiivinen saatavilla oleminen ei olisi ainakaan tahallista saatavilla pitämistä vaan pitäisi edellyttää jotain nimenomaisia, kirjoitukseen kohdistuvia toimia.

 • author avatar
  Simon J. Kok 8 kuukautta ago Vastaa

  Tässä artikkelissa puhutaan kiihottamislain kohdalla ”konkreettisiin toimenpiteisiin ryhtymisestä”; että raja menee siinä. Se on laveasti ilmaistu ja jättää tilaa sille, että uskonnollinen yhteisö voi joutua käräjille siitä, että se soveltaa yksilöön omaa yhteisölakiaan jonkin kiihottamislaissa mainitun seikan perusteella, eväten jäsenyyden tai erottamalla. Siten myös sellainen mielipiteenilmaus yhteisön jäseneltä, joka vaatii koodeksiaan laiminlyövää yhteisöä toimimaan koodeksinsa mukaisesti ja soveltamaan mainitunlaiseen yksilöön Konkreettisia toimenpiteitä, Kuten yhteisöstä erottaminen, tukee kriminalisoitavaksi.

 • author avatar
  Kumiankka 8 kuukautta ago Vastaa

  Loistava kirjoitus. Nykyajan kasvava tarve historian ja mielipiteiden sensurointiin on lyhyt tie helvettiin.

 • author avatar
  Renald Rogan 8 kuukautta ago Vastaa

  Eikös muuten köyhemmän ja syrjääntyneen ihmisen voida tulkita olevan ”sosiaalisesti heikommassa asemassa”, joten jos vapaasti tulkitsen niin nämä ”incel” läpät ja muut näihin tyyppeihin kohdistuvat feministien vihakirjoitukset ovat ”kiihottamista kansanryhmää” vastaan?
  Siis tätä ei kukaan syyttäjä tai poliisi ikinä lähde ajamaan mutta jos nyt tulkitsen maallikkona lakia niin eikö se näin ole?

  Faktahan on se, että jokainen meistä voi blokata, piilottaa tai vaikka kävellä pois tietokoneelta jos puhe on liian ”tuhmaa”,
  aidosti vapaassa yhteiskunnassa puheen pitää olla lähes täysin vapaata, vihapuhe on keksitty termi ja sitä voidaan soveltaa kaikkeen.

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.