6
loka
2017

PB:n Tere Sammallahti tänään Pressiklubissa TV1 klo 20:00

Päivän Byrokraatin lukijoille on tänään tarjolla herkkua, kun palkintokomitean Tere Sammallahti on vieraana mukavasti uusiutuneessa Pressiklubissa. Ohjelma tulee TV1:ltä 20:00 – 20:30 ja on myöhemmin katsottavissa myös Yle Areenasta.

 

Muina vieraina ovat Päivän Byrokraatin blokannut Li Andersson (vas) ja Matti Virtanen, ja illan aiheena “kulttuurinen omiminen”. Se on siis esimerkiksi sitä, jos afrikkalainen tai aasialainen pukeutuu eurooppalaiseen pukuun ja kauluspaitaan. Hyvän pohjustuksen saa katsomalla intiaanipäällikkö Teren oheisen vlogin!

 

Muistakaa tehdä popcornit!

 

 

Saatat tykätä myös

PB: Suomi lipsuu Itä-Euroopan varallisuusryhmään
PB: Tapaus Pink Room – feminismi ja sananvapaus
PB: Päivä jona Twitteristä tuli mahtavampi kuin Yhdysvaltain presidentti
PAB: “Vapaa ajattelu elää synkkää aikaa”

6 vastausta

 1. Veijo Hoikka

  Eikö todellakaan löydy tärkeitä aiheita ylenannon aiheiksi. Eikö aikuisilla ihmisillä ole muuta tekemistä kuin istua puhumaan…suoraan sanoen täyttä paskaa, paitsi Tere ok!

 2. Teren ok-kommenttiini lisäisin: hän alentui ottamaan kantaa vain erään uskontokulttuurin naisten oikeuteen huputtautua haluamallan tavalla. Ehkä niin on, mutta kaavun ulkopuolella olevien ihmisten oikeudet unohdetaan, koska he eivät voi vaatia saada tietää, kuka ja mitä kaavun alla on. (Ei tarvitse kommentoida saivarrellen tähän kommenttiin).

 3. Byrokraatti Päivän

  Twitter tiliä Vihapuhepoliisi ylläpitää joku Päivän Byrokraatin taustalla olevista. Voitteko vahvistaa?

  1. Trumpester

   Miksi?

   Minä en ole kummankaan taustalla, ihmettelen vaan kysymystäsi. Kai Taposen, Kaarisateen ja Huhtalan yms. parodioiden taustahenkilöiden nimet lukisivat Twitter-profiileissa, jos olisivat halukkaita julkisuuteen?

 4. Tuhlaajapoika

  Tämä “kulttuurillinen omimininen” on jenkeistä lähtöisin oleva sekoilu (niin kuin kaikki postmodern, feminismi tai muuten vaan hullujen homma) jonka Suomen kahjot ovat täällä huomanneet ja ajavat asiaa eteenpäin, tässä he kyllä osuvat ansaan, koska esimerkiksi englannin kieli, suurin osa tavoista yms. ovat länsimaistakulttuuria.

  Onko jalkapallon pelaaminen kulttuurillista omimista?