12
loka
2017

PAB: Demarin päätoimittaja tykittää taas – Sdp ei ole työn puolue, vaan julkisen työn puolue

Päivän Antibyrokraatti -palkinnon saa toistamiseen Demarin päätoimittaja Mikko Salmi. Joko Salmi on väärässä puolueessa tai sitten palkintokomitea on löytämässä sisäisen demarinsa, mutta Demarin kirjoitus on joka tapauksessa melkein kuin Päivän Byrokraatista:

 

“SDP ei ole aidosti työn puolue vaan julkisen työn puolue, eikä monen mielestä kaikki työ ole yhtä arvokasta”,

 

otsikoi Demari ja jatkaa:

 

“jos olemme aivan rehellisiä, me sosialidemokraatit pidämme julkisen sektorin työpaikkoja helposti yksityistä sektoria arvokkaampina.”

 

Se oli sitten siinä, moni veto laukesi juuri maksuun. Rehellinen demari on löytynyt. Kieltämättä satasen menettäminen kirvelee, mutta eipä ole onneksi vielä tullut tonnille ottajaa: yksikään demari ei edelleenkään kulje kädet omissa taskuissaan.

 

Mikko Salmi jatkaa toveriensa ripitystä:

 

“Kun kunta ulkoistaa esimerkiksi varhaiskasvatusta tai maan- ja viherrakentamista, monien demareiden argumentit ovat kohtuuttomia: ”Ulkoistamalla katujen puhtaanapidon annamme tilaa ylikansallisten yhtiöiden monopoleille.” Ihan oikeesti. Väärien uhkakuvien luominen tekee meistä some-kansan edessä entistäkin etäisempiä. Argumenttien pitäisi perustua tutkittuun tietoon eikä mutu-tuntumaan.”

 

Rohkea mies tuo Salmi. Jos duuni lähtee tämän myötä alta, tervetuloa kirjoittamaan Päivän Byrokraatin palkintokomiteaan! Palkka ei tosin ole ihan yhtä iso, paitsi ehkä jos SAK tilaa Päivän Byrokraatin kaikille jäsenilleen.

 

Demari 6.10.2017

 

Saatat tykätä myös

PB: SDP ja Marinin-Mazzucaton linja
PB: Tutkimuksen mukaan vasemmiston kannatus olisi pienempi, elleivät ihmiset aliarvioisi omaa suhteellista tulotasoaan
PB: Suomen velkaantuminen jatkuu kuin alkoholistin ryyppykierre
PB: Vasemmistopolitiikka häätää teollisuuden Suomesta

1 vastaus

  1. Juhani Nyström

    Hyvä veto mieheltä, jolla on näkemystä ja rohkeutta tuoda se esille, tietäen sohasevansa sokeita ampiaisia niiden punaisessa pesässä. Respect !

Kommentoi