Päivän Byrokraatti

Please Wait...

Päivän Byrokraatti

PB: Saksan vihapuhelaki johti sensuuriin juuri niin kuin PB varoitti

By | 12.1.2018
3 Comments
 • author avatar
  anonym 2 vuotta ago Vastaa

  Jep jep. Suuret some-yhtiöt kuten Twitter sensuroivat väärää ajattelua. Twitter esimerkiksi bannaa konservatiivisiä kommentteja, mutta sallii vihaa lietsovat kommentit vasemmistolle. Tälläisella sensuurilla mediayhtiöt ovat itse sekaantuneet demokraattisiin vaaleihin enemmän kuin valtamedian ykkösvihollinen Venäjä. Eliitin kaksinaismoralismi loistaa kaikessa.

  Google ja Twitter toimittavat tampponeja myös miestenvessaan. Tämä kuvaan hyvin näiden yhtiön työntekijöitä,ja toimintatapoja.

 • author avatar
  ceterum censeo 2 vuotta ago Vastaa

  Alkaa huolestuttavasti vaikuttaa siltä, että yhdistymisen tuloksena yhdistyneeseen Saksaan tulivat myös DDR:n tavat ja arvot, kuten moralisointi, kaksinaismoraali ja repressiivinen sensuuri. Jos lääketieteen puolella toimittaisiin samassa hengessä kuin tämän vihapuhelain laatijat ovat toimineet, niin allergisen ihottuman hoitokeinoksi määriteltäisiin amputointi.

  Saksan journalistiliitto, toisin kuin suomalaisen toimittajakunnan eniten äänessä oleva osa, on asettunut tuota sensuurilakia vastustamaan. Se kertoo sen, että Saksassa, toisin kuin Suomessa, on edelleen journalisteja. Kaikkein äänekkäin sensuurin vaatija on meillä nykyisin Helsingin Sanomat, joka aikoinaan tunnettiin liberaalina lehtenä. Tämä selittänee sen, miksi Hietaniemen hautausmaan ohi kävellessäni olen usein tuntenut pientä tärinää. Olen luullut, että sen ovat aiheuttaneet Mechelininkatu ajavat raitiotievaunut, mutta todennäköisesti syynä onkin haudassaan pyörivä Eero Erkko.

 • author avatar
  Maurizio 2 vuotta ago Vastaa

  Sakemanni on näemmä sakemanni vaikka voissa paistais. Nättiä jatkumoa sekä Aatulle että Erkille, eli ei mitään uutta auringon alla!

  Musta alkaa tuntua ettei oo mikään sattuma, että just toi porukka sai aikaan sen kaikkein vittumaisimman sovelluksen sekä oikeisto- että vasemmistodiktatuurista. Mutta onkohan tää nyt jo sitä paljon puhuttua vihapuhetta sitten :P

Leave a Comment

Päivän Byrokraatti on yhteiskunnallinen ajakohtaissatiiri, joka kannattaa tervettä järkeä, yksilönvapauksia, sanan- ja mielipiteenvapautta, tasa-arvoa ja markkinataloutta.