27
loka
2018

TERE SAMMALLAHTI EDUSKUNTAAN 2019

Mutta tämähän on oikea ilon ja onnen päivä! Niin voisi alkaa vaikkapa jokin kotimainen, ilman valtiontukea valmistunut komedia, joka toisin kuin apurahoilla valmistuneet elokuvat ei saa arvostusta kriitikoilta, mutta kerää salit täyteen nauravia katsojia. Sen sijaan alkaakin päivitys, joka saa hymyt vähintään yhtä isot salit täyttävien Päivän Byrokraatin lukijajoukkojen naamoille.

 

Palkintokomitean oma turhapuro, johtaja Tere Sammallahti kertoo teille seuraavaksi uutisia videoblogin muodossa. Niinkin yksinkertaisesti kuin play-nappia painamalla saatte kaikki jakaa yhteisen kokemuksen jännittämällä, mahtaako videon lopussa Terestä tulla Kokoomuksen kansanedustajaehdokas Uudellemaalle.

 

Nyt jos koska viimeistään pitää tykätä Teren poliitikkosivuista täällä ja lähteä mukaan Teren ja Päivän Byrokraatin kampanjaan Suomen ohjaamiseksi kohti liberaalia markkinatalousyhteiskuntaa.

 

Teren lisäksi ehdokkaaksi asetettiin Uudellamaalla tänään myös Elina Lepomäki. Jo tätä ennen ehdokkuutensa Kokoomuksen Helsingin listalla ovat vahvistaneet PB-henkiset Mia Nygård ja Atte Kaleva. Päivän Byrokraatti tulee myöhemmin suosittelemaan ehdokkaita myös muualla Suomessa ja myös muista puolueista kuin Kokoomuksesta.

 

 

Saatat tykätä myös

PB:n suositusehdokkaat eduskuntavaaleihin 2023
PB: Suomi lipsuu Itä-Euroopan varallisuusryhmään
PB: Hallitus sählää, mutta yritykset on pelastettava tulevaisuutta varten
PB: Naiskansanedustajat pätevöityvät ministereiksi 13 vuotta nuorempina kuin miehet?

5 vastausta

 1. PB sensuroi sanaa ja on samassa juonessa kuin eliitti, poliisi ja media. Ulkomaalaisten rikoksia salataan ja syyllinen on kaikilla tiedossa. Miksi muslimeiden tekemät joukkoraiskaukset saavat pienemmän tuomion kuin Suomalainen joka uutisoi asiasta? Miksi PB vastustaa tämän tiedon levittämistä? Mitä Tere meinaa tehdä muslimeille jotka tappavat Suomalaisia ja saavat kaiken ilmaiseksi? Vai onko tere on luuseri pehmo joka antaa Suomen ja suomalaiset islamille?

 2. koksi

  Valitettavasti niin kauan kuin Orpo on millään muotoa mukana Kokoomuksessa, menee ääneni protestina Perussuomalaisille.

  1. Maurizio

   Niinpä, Orpo ja Mykkänen. Kaksi täyttä nollaa. Tai pikemminkin miinusta, koska ovat tälle maalle nettovahinko, kuten olivat Katainen ja Stubbkin aikanaan.

   Persuja voisi muuten äänestää, mutta kun ne puolueen ympärillä häärineet ääriainekset. Tosin tiedä sitten, mikä nykyään on tilanne ja ovatko mahdollisesti jo irtisanoutuneet siitä pahimmasta öyhöväestä. Mutta todettakoon silti, että Suomesta tuntuisi tätä nykyä puuttuvan tolkullinen konservatiivivaihtoehto kokonaan – ja se on paha puute se.

   Niin että piruakos tehdä, kun lähes kaikki vaihtoehdot ovat maailmanhalauksineen ja “ikivihreyksineen” kuin jostain DDR:n ammoisesta monipuoluejärjestelmästä konsanaan? No, henkilövaalina joku Atte Kaleva ehkä sitten…

   1. Tulee

    Itse en päästäis mitään Lepomäen tapaista federalistia mihinkään virkaan.